Italia. O badantă româncă s-a stins în a treia zi de Crăciun. Rodica s-a prăbușit din senin pe stradă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. O badantă româncă s-a stins în a treia zi de Crăciun. Rodica s-a prăbușit din senin pe stradă
Italia. O badantă româncă s-a stins în a treia zi de Crăciun. Rodica s-a prăbușit din senin pe stradă

Rodica, o badantă româncă de 65 de ani, a sfârșit pe străzile din orașul Massa din Italia, chiar în a treia zi de Crăciun.

Ieri dimineață, badanta româncă se plimba prin Massa, Italia, când, în timp ce se afla în via Marina Vecchia, lângă Centrul de Sănătate Mintală, s-a simțit rău și a căzut.

Mai mulți trecători au văzut-o căzând și alarma s-a declanșat imediat. Serviciul de Urgență a trimis la fața locului ambulanța. Imediat ce au ajuns, medicii au început manevrele de resuscitare. Văzând însă că românca nu-și revine, au trimis-o imediat la camera de urgență. Dar, în timpul călătoriei către Noa, badanta româncă a murit.

2. -imagine fara descriere- (salvare-italia-accident-italia-muncitor-italia-ambulanta-italia-ambulanzia.png)

Italia. Badante românce, condamnate după ce au fost găsite vinovate de maltratare. Ce au putut să-i facă unui pensionar care nu voia să se spele

Investigațiile declanșate imediat de agenții Poliției de Stat, care au ajuns în câteva minute prin Marina Vecchia, au făcut posibilă reconstituirea dinamicii faptelor. Românca era îngrijitoare de câțiva ani și avea câteva rude în afara regiunii, se pare că în provincia La Spezia, cu care era în contact.

Acum oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat tragedia. Legiștii urmează să efectueze autopsia și să stabilească cauza exactă a morții româncei.

O badantă româncă de numai 29 de ani a sfârșit pe o stradă din Italia. Cei doi bărbați judecați, achitați de judecător

 

Român, sfârșit tragic în a treia zi de Crăciun, în Spania

 

O altă veste tristă a venit din Spania, acolo unde un român a sfârșit într-un incendiu, tot în a treia zi de Crăciun. Tragedia a avut loc în Níjar, provincia Almería, Andaluzia din Spania. Alerta a fost dată ieri, la ora locală 6 dimineața, când a fost primit anunțul de avertizare despre un incendiu de rulotă.

După stingerea incendiului, oamenii legii au confirmat că în interiorul rulotei incendiate se afla un bărbat decedat. Victima este un bărbat în vârstă de 65 de ani, de naționalitate română, care locuia în autovehicul de 11 ani și care lucra în agricultură.

Poliția Judiciară a Gărzii Civile va stabili cauzele exacte ale celor întâmplate, deși primele cercetări sugerează că incendiul ar putea fi din cauza unui scurtcircuit. 

Un nou decret în Italia: Angajatorii care nu respectă badantele, amenzi de până la 1.500 de euro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel