Spania. Român, sfârșit tragic în a treia zi de Crăciun. Locuia în autorulota care a luat foc de mai bine de un deceniu

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 65 de ani, care locuia într-o autorulotă de mai bine de un deceniu, s-a stins din viață în a treia zi de Crăciun, în urma unui incendiu, în Níjar, provincia Almería, Andaluzia din Spania.

După cum a raportat Serviciul unificat de Urgență 112 Andaluzia, alerta a fost dată ieri, la ora locală 6 dimineața, când a fost primit anunțul de avertizare despre un incendiu de rulotă pe strada Los Jiménez, în cartierul Nijareña din Los Albaricoques, Spania.

2. -imagine fara descriere- (spania--roman--sfarsit-tragic-in-a-treia-zi-de-craciun--locuia-in-autorulota-care-a-luat-foc-de-mai-bine-de-un-deceniu-2.jpg)

După stingerea incendiului, surse sanitare au confirmat că în interiorul rulotei incendiate se afla un bărbat decedat. Victima este un bărbat în vârstă de 65 de ani, de naționalitate română, care locuia în autovehicul de 11 ani și care lucra sporadic la câmp.

Poliția Judiciară a Gărzii Civile va stabili cauzele exacte ale celor întâmplate, deși primele cercetări sugerează că incendiul ar putea fi din cauza unui scurtcircuit provocat de un dispozitiv electric. Autorulota era conectată la o priză de lumină. 

3. -imagine fara descriere- (spania--roman--sfarsit-tragic-in-a-treia-zi-de-craciun--locuia-in-autorulota-care-a-luat-foc-de-mai-bine-de-un-deceniu-3.jpg)

Spania. Vasile, cel mai norocos român din diaspora. A câștigat la loteria El Gordo de Crăciun

 

Două familii de români au rămas pe drumuri, în Italia, după ce un bărbat le-a incendiat locuințele

 

Un incendiu puternic a avut loc la finele lunii noiembrie în Castel Giubileo din Italia. Acolo locuiau de câțiva ani patru adulți și patru copii de origine română. La scurt timp după ora locală cinci, cineva a aruncat benzină pe șopronul construit sub pista de biciclete.

Flăcările au izbucnit imediat și cele două familii doar au avut timp să-și ia copiii și să plece, salvând două dintre mașinile lor vechi în care și-au petrecut apoi ieri noaptea. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incendiu. Pentru a îmblânzi flăcările au intervenit pompierii care au asigurat și buteliile de gaz. Locuitorii șopronului s-au mutat la Roma în urmă cu aproximativ 15 ani, locuind mai ales în locuințe improvizate lângă Tibru. Timp de doi ani au construit cazarma de la Castel Giubileo.

Pe lângă pompieri, la fața locului au intervenit două ambulanțe, Poliția Municipală și agenții secției de poliție Flaminio. Victimele nu au reușit să dea o explicație pentru gest, indicând un posibil suspect care ar fi făcut semn cu mâna de pe podul șoselei de centură.

Spania. Româncă, dispărută de cinci zile, găsită fără viață în magazia casei. Soțul s-a internat în spital și a fost săltat de polițiști

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel