O badantă româncă de numai 29 de ani a sfârșit pe o stradă din Italia. Cei doi bărbați judecați, achitați de judecător

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Român lăsat să moară de prietenii săi, de frică să nu fie prinși cu droguri. Au aruncat cadavrul pe un câmp. Se cer șase luni de închisoare
Italia. Român lăsat să moară de prietenii săi, de frică să nu fie prinși cu droguri. Au aruncat cadavrul pe un câmp. Se cer șase luni de închisoare

Victoria, o badată româncă de numai 29 de ani, a murit fiind lovită de o mașină după ce a coborât din alt autovehicul, pe strada statală 650 Trignina pe 11 noiembrie 2019. Cei doi inculpați care au ajuns în judecată au fost achitați de judecători, la finele acestei săptămâni.

Cei doi inculpați achitați la finele săptămânii au ajuns în judecată sub acuzația de omor din culpă și omor rutier pentru moartea româncei de 29 de ani, care locuia în Vasto și lucra în Molise în Roccavivara, provincia Campobasso din sudul Italiei. 

Era 11 noiembrie 2019 când s-a produs accidentul. Potrivit investigațiilor carabinierilor, duba din care coborâse românca nu a fost avariată. Tânăra badantă se certase cu șoferul dubei, care o ducea la muncă, și a decis să coboare din vehicul. Acesta este motivul pentru care bărbatul aflat la volanul dubei s-a oprit. Șoferul mașinii care a lovit-o pe româncă a declarat anchetatorilor că a văzut silueta tinerei abia în ultimul moment și că a făcut totul pentru a o evita. Dar frânarea bruscă nu a fost suficientă pentru a evita investiția. Trupul femeii a ajuns pe parbriz și apoi a căzut înapoi pe asfalt.

Cum s-a răsfățat o badantă româncă cu 41.000 euro, după ce i-a câștigat încrederea pensionarei, în Italia: „Abonament la sală, asigurare auto”

 

Badanta româncă ar fi fost beată

 

La finalul ședinței preliminare desfășurate pe 15 aprilie 2021, cei doi au fost trimiși în judecată. După cum am menționat și mai sus, unul dintre ei a fost acuzat de omor din culpă pentru că ar fi lăsat-o pe româncă într-un loc în care nu era în siguranță, iar celălalt a fost acuzat de crimă stradală. 

Miercuri a avut loc un proces în fața judecătorului tribunalului Vasto, Stefania Izzi, cu procurorul Francesca Barbieri. Avocații celor doi inculpați, Francesco Bitritto, Roberto Cinquina și Mario Pietrunti di Campobasso, au convins-o pe judecătoarea Stefania Izzi de nevinovăția clienților lor.

„În timpul procesului”, a spus avocatul Bitritto, „s-a dovedit că șoferul dubei nu putea să recunoască în niciun caz că tânăra româncă era beată, dar mai presus de toate s-a dovedit că el a făcut totul pentru a o împiedica pe badantă să coboare. Clientul mea a suferit foarte mult și încă nu poate explica de ce în seara aceea fata a decis să coboare din dubă. Rămâne doar durerea tăcerii”.

Badantă româncă din Italia, condamnată la 23 de ani de închisoare, după ce l-a torturat și ucis pe bătrânul de care avea grijă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel