Harta centrelor de vaccinare. Românii pot vedea ce tip de vaccin vor face

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Harta centrelor de vaccinare este disponibilă, începând de astăzi, pe platforma de informare și programare. Astfel, românii vot putea vedea cu ce ser se vor vaccina, în funcție de centrul la care s-au programat.

Harta centrelor de imunizare pe tipuri de vaccin anti-COVID a devenit activă şi este disponibilă pe site-ul de informare https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/, a anunţat, joi, Centrul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV).

Potrivit unui comunicat al CNCAV, transmis AGERPRES, cu suportul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), a fost devansată implementarea acestei funcţionalităţi în platforma de programare.

CNCAV precizează că harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile şi numărul persoanelor înscrise pe lista de aşteptare.

"Harta este interactivă şi fiecare utilizator poate filtra afişarea centrelor pe judeţe sau pe numărul locurilor disponibile. De asemenea, sunt afişate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de aşteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer BioNTech, Moderna şi Oxford AstraZeneca", se precizează în comunicatul citat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel