Frigiderele ne ÎMBOLNĂVESC. Mare atenție la pericol!

Silvia Dinu / 22 mar 2018, 20:09 Salveaza PDF Comentarii

Vă vine să credeți sau nu, frigiderul ne îmbolnăvește.

Academicianul Constantin Ionescu-Târgovişte a spus ce s-a întâmplat odată cu apariția frigiderelor, care a fost efectul asupra sănătății fiecăruia dintre noi. Din păcate, frigiderele au început să adune multe alimente, fiind la îndemâna omului. Acest lucru a condus, pe de o parte, la alterarea unor proprietăți ale alimentelor. Pe de altă parte, am ajuns la alimente care puteau fi consumate oricând dorea omul, în cantitatea care era, de regulă, mai mare decât activitatea fizică.

Și automobilele au scăzut gradul de activitate fizică

"Patologia metabolică, obezitatea, sindromul metabolic, diabetul zaharat au crescut continuu, ca incidență, din anii '50 și până azi. Cineva, recent, făcea un review în care plasa acest moment cu apariția frigiderelor.

[citeste si]

Frigiderele au început să adune mai multe alimente, fiind la îndemâna omului. Acest lucru a condus, pe de o parte, la alterarea unor proprietăți ale alimentelor. Pe de altă parte, am ajuns la alimente care puteau fi consumate oricând dorea omul, în cantitatea care era, de regulă, mai mare decât activitatea fizică. În plus, și automobilele au scăzut gradul de activitate fizică", a zis profesorul.

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

23 mai 2018, 17:42 in Știri
HOROSCOP, joi, 24 mai, 2018

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?


Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14