Franța. Român închis pentru uciderea amantului bogat al soției sale: Pe ea a alergat-o înarmat cu trei cuțite

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 65 de ani din  Franța este acuzat că l-a ucis pe amantul tunisian al soției sale și i-ar fi furat aproape jumătate de milion de euro pe care acesta i-ar fi avut asupra sa. De asemenea a înjunghiat-o și pe cumnata lui, iar pe soția sa a alergat-o înarmat cu trei cuțite. Românul e judecat pentru crimă și dublă tentativă de omor. 

Cristache C, căruia apropiații îi spuneau Nicu, este judecat în Franța pentru o crimă și două tentative de omor, la tribunalul din Haute-De-Siene, fiind acuzat că l-a ucis în stil mafiot pe amantul soției sale, un tunisian.  Românul însă încercase să o omoare și pe ea și a alergat-o cu trei cuțite, pe stradă, dar și pe sora ei, pe care reușește să o înjunghie.

Faptele care l-au adus pe românul de 65 de ani în fața juraților Curții din Hauts-de-Seine luni după-amiază s-au petrecut în  2014. Mai întâi, el a atentat la viața soției sale și a surorii acesteia, după ce a aflat că femeia îl înșeală cu Salah E, un tunisian mai tânăr. Femeia a recunoscut totul și îl părăsește pe bărbat, plecând împreună cu sora ei în Tunisia. În octombrie, când revine în Franța, între cei doi are loc o nouă confruntare: Românul o lovește violent pe cumnata lui și o amenință că îi va tăia capul, apoi intră în bucătărie de unde ia trei cuțite și le alergă prin clădire și pe stradă pe cele două femei. Deși soția sa scapă cu răni ușoare, cumnata lui este înjunghiată de două ori în zona toracelui.

Geanta cu aproape jumătate de milion de euro, de negăsit

 

Bărbatul fuge apoi și reușește să iasă din țară, ajungând în Grecia pentru 2 luni. Când se întoarce, setea de răzbunarea este și mai mare: Însoțit de trei complici, încearcă în primă fază să-l răpească pe amantul tunisian al soției, Salah, chiar din fața apartamentului său, dar acesta reușește să scape. O sună pe iubita lui, soția lui Cristache, și îi spune că a fost atacat și i s-a furat geanta în care avea aproximativ 450.000 de euro. Unul dintre complicii românului era un angajat al lui Salah, care știa că șeful lui și  românca abia se întorseseră din Austria. Geanta nu a fost niciodată găsită.

Numai că, deși complicii săi reușesc să scape, românul, înarmat, se apropie de el și, din spate, trage de trei ori cu pistolul în rivalul său: un glonț în ceafă și două în piept. Românul le-a relatat anchetatorilor că n-a avut nicio remușcare să tragă, era gelos și că infidelitatea celei alături de care trăise 15 ani l-a rănit și a vrut să se răzbune. Totul  a culminat când, din greșeală, a primit un sms de la iubitul tunisian al soției lui, care însă  nu îi era adresat: "Te iubesc, fă ceva pentru a termina cu Nicu". SMS-ul era trimis de iubitul tunisian al soției lui, în vara lui 2014.

Soția infidelă, văduva vărului său

 

În fața judecătorilor, Cristache și-a povestit puțin din viață. A plecat din România în 1989, când avea 35 de ani, a renunțat la naționalitate, a devenit apatrid și a obținut un card de refugiat ca atare. Născut în 1955 la București, el se declară „foarte mândru că este țigan“. „Sunt dintr-un tată „100% român și mamă țigancă, florăreasă. Am fost zugrav, am lucrat pe piața neagră pe șantiere", spune el, care explică că a divorțat de  prima soție și, din 2000, a fost cu cea pe care va fi încercat să o omoare 14 ani mai târziu, chiar văduva unui văr de-al său, relatează Le Parisien. 

Cristache a fost arestat imediat după asasinat și acum este judecat atât pentru crimă, cât și pentru tentativa de a le ucide pe soția și cumnata lui. Decizia se va pronunța după 10 iulie.

2. -imagine fara descriere- (cristache_le_aprisien.JPG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel