Fostul fotomodel român, Andrei Baciu, numit secretar de stat în ministerul Sănătății

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Fostul fotomodel român, medicul Andrei Baciu, propus de Dacian Cioloş la Ministerului Sănătăţii şi retras înaintea votului de învestire, a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății.

Fostul fotomodel Andrei Baciu, propus de premierul Dacian Cioloş la Ministerului Sănătăţii şi retras înaintea votului de învestire, s-a înscris în PNL în 2016.  „Decizie privind numirea domnului Romică Andrei Baciu în funcția de sectetar de stat la Ministerul Sănătății”, prevede decizia publicată în Monitorul Oficial.

Deşi, iniţial îl popusese pe Andrei Baciu pentru postul de ministru al Sănătăţii, în noiembrie 2015, după ce pe Facebook au început să circule fotografii în care Andrei Baciu apărea în lenjerie intimă, ca model, premierul Dacian Cioloş a decis să facă o altă nominalizare.

Nominalizarea lui Andrei Baciu la MS a fost, de asemenea, contestată de medici şi manageri de spitale s-au arătat contrariaţi la aflarea veştii că Andrei Baciu ar putea fi ministru al Sănătăţii, motivând că acesta nu are nici pregătirea şi nici experienţa necesare pentru a conduce o instituţie publică de dimensiunea şi cu greutatea celei pentru care a fost propus, care se ocupă de întreg sistemul sanitar.

O altă decizie semnată de premierul Ludovic Orban prevede numirea lui Vasile Lucan Pintea în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății.

Totodată, Daniela Nicolescu a fost numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei, potrvit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel