Fost polițist român, arestat în Italia după ce și-a terorizat fosta iubită. Unde se ascundea bărbatul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Fostul polițist român, arestat în Italia după ce și-a terorizat fosta iubită. Unde se ascundea bărbatul
Fostul polițist român, arestat în Italia după ce și-a terorizat fosta iubită. Unde se ascundea bărbatul

Fostul polițist român, care ar fi amenințat-o pe barmanița de care s-a despărțit și pe fiica acesteia, a fost arestat în Italia. 

„Sunt fericită, în sfârșit l-au prins și l-au arestat”. Încă tremură barmanița româncă, în vârstă de 32 de ani, care timp de un an a fost ținută ostatică de persecuțiile lui Daniel Ionuț Neculae, în vârstă de 36 de ani, și el român. Bărbatul, un fost polițist care a fost  fugar în Italia unde și-a găsit refugiu de justiția română care îl caută pentru a-l face să execute o pedeapsă de opt ani pentru infracțiuni contra proprietății, a ajuns miercuri dimineață în cătușe.

2. -imagine fara descriere- (fostul-politist-roman--arestat-in-italia-dupa-ce-si-a-terorizat-fosta-iubita--unde-se-ascundea-barbatul-2.jpg)

SURSA FOTO: captură corrieredelveneto.corriere.it

„O vom lua de la capăt”. Fost polițist român, căutat în Italia după amenințările la adresa fostei iubite și a fiicei sale de 6 ani: „Autoritățile nu fac suficient pentru a le proteja”

 

Mandat european de arestare pe numele fostului polițist român


Agenții echipei mobile, coordonați de managerul Immacolata Benvenuto, l-au găsit în imediata apropiere a orașului Treviso, ascuns în casa unui cuplu de compatrioți. Un mandat european de arestare emis de autoritățile de la București și un ordin de arest preventiv emis de judecătorul de instrucție Treviso la cererea Parchetului, care îl acuză de urmărire (ar fi urmărit victima, amenințând-o pe ea și pe fetiță cu moartea) sunt pe numele lui.

De asemenea, el este acuzat de pagubă și incendiere (pentru incendierea mașinii româncei).

3. -imagine fara descriere- (fostul-politist-roman--arestat-in-italia-dupa-ce-si-a-terorizat-fosta-iubita--unde-se-ascundea-barbatul-3.jpg)

SURSA FOTO: captură corrieredelveneto.corriere.it

„Ce mai trebuie să se întâmple ca să-l aresteze?” O româncă din Italia trăiește cu frică pentru viața ei și a fetiței: „Am primit un avertisment macabru”

 

„Cred că a fost aici și aseară. Am auzit zgomote ciudate”


Barmanița, care locuiește într-un condominiu de lângă stadionul Tenni, l-a părăsit pe fostul polițist român în urmă cu aproximativ un an, după o scurtă relație născută pe rețelele de socializare. Pentru a o fascina, bărbatul i-a spus că este antreprenor și deține o firmă. Dar femeia a descoperit aproape imediat că toate erau minciuni și l-a părăsit, hotărând să se concentreze doar pe fiica și pe munca ei. În acel moment, a început iadul pentru ea: fostul polițist a început să o persecute, atingând apogeul pe 15 februarie, când i-ar fi incendiat mașina femeii, un Citroen C3, în parcarea din spatele blocului în care locuiește ea cu fiica cea mică. După acel episod, polițiștii au găsit un bidon de benzină și un cuțit în apropierea locuinței victimei.

De acolo a început activitatea de investigație. În primul rând, au fost urmărite mișcările fostului polițist român, despre care se știa că se află în zona Treviso. Încet încet, rețeaua de contacte a fost limitată până la arestare. „Cred că a fost aici și aseară. Am auzit zgomote ciudate, de parcă bătea ceva într-o fereastră, cu pietre aruncate spre dormitor”, continuă victima, vizibil mai uşurată, dar încă profund marcată de teribila experienţă. „M-am trezit speriată că s-ar putea întoarce”.

Italia. Apel șocant pentru o româncă în mijlocul nopții. Femeia s-a trezit cu mașina în flăcări: „Fostul meu soț a făcut-o”

 

„M-a amenințat cu moartea”


De un an de zile, viața barmaniței românce s-a oprit: se simțea mereu în pericol, ca atunci când românul a pus în interiorul unui sac cu hainele fetiței teaca unui pumnal. „Ne-am despărțit, i-am spus că nu-l mai vreau și nu a acceptat niciodată asta”, continuă românca, „așa că a început cu amenințări: s-a prezentat la mine acasă, la grădinița fiicei mele, la serviciu, era peste tot”.

Și apoi mesajele. „M-a amenințat cu moartea, am primit până la 200 de mesaje pe zi de la numere diferite. A trebuit să-mi schimb numărul de telefon și să mă dezabonez de pe rețelele de socializare, dar nici asta nu a fost suficient”, conchide barmanița care nu ascunde că este încă îngrijorată pentru că „prietenii lui sunt încă prin preajmă”.

 

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG   

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel