Italia. Apel șocant pentru o româncă în mijlocul nopții. Femeia s-a trezit cu mașina în flăcări: „Fostul meu soț a făcut-o”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Apel șocant pentru o româncă în mijlocul nopții. Femeia s-a trezit cu mașina în flăcări: „Fostul meu soț a făcut-o” / Foto: Facebook
Italia. Apel șocant pentru o româncă în mijlocul nopții. Femeia s-a trezit cu mașina în flăcări: „Fostul meu soț a făcut-o” / Foto: Facebook

Lacrimi și nervi pentru o barmaniță de 32 de ani, de origine română: s-a trezit cu mașina în flăcări în fața casei în toiul nopții. Aceasta a fost deja amenințată în trecut de un compatriot cu care avea legături că se va întâmpla ceva rău, dar nu se aștepta la acest gest. Incendiul a fost stins de pompieri și este în prezent investigat de poliție. 

Frică ș neputință în noapte în fața unei clădiri din Via Ugo Foscolo din Treviso, Italia, la câțiva pași de stadionul Tenni. O mașină, un Citroen C3, deținută de o barmaniță de origine română care locuiește în clădire, a fost incendiată.

Alarma a fost declanșată în jurul orei unu noaptea, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale pompierilor din Treviso și ale poliției, care investighează acum incidentul. Potrivit primelor investigații, episodul ar fi fost provocat de un incendiu intenționat garantat.

 

Mașina unei românce, avariată de fostul partener

 

Vehiculul, cumpărat în 2021 de către proprietar, era parcat chiar în afara garajului, în partea din spate a clădirii. Locatarii înșiși au fost cei care au dat alarma la 112. Imobilul a fost evacuat din motive de siguranță, iar rezidenții au putut reveni în interior după câteva ore.

Femeia în vârstă de 32 de ani nu avea prea multe îndoieli cu privire la posibilul autor și a arătat cu degetul spre fostul ei iubit, un compatriot de 36 de ani cu care a fost căsătorită timp de câțiva ani, până când a decis să-l părăsească în urmă cu mai bine de un an. Bărbatul, însă, nu a vrut să accepte niciodată de acest lucru și o persecută de ceva timp pe româncă și pe fiul ei de cinci ani dintr-o altă relație.

 

Românul avea ordin de interdicție de a se apropia de barmaniță

 

În martie anul trecut, bărbatul de 36 de ani a amenințat-o grav pe femeie, atacând-o chiar cu un cuțit. De aici, arestarea românului și un ordin de interdicție de a se apropia de barmaniță, care, de asemenea, îl denunțase recent pe bărbat.

În ciuda acestui fapt, potrivit femeii de 32 de ani, fostul iubit nu ar fi încetat să o urmărească. În ultima vreme, bărbatul, profitând de absența barmaniței, ar fi folosit garajul clădirii pentru a dormi. Un alt motiv pentru conflictul dintre cei doi, care ar fi în spatele incendiului izbucnit noaptea trecută, conform presei străine.

 

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel