Florin Salam, scandal la Institutul Matei Balș. Fratele lui, în stare gravă cu Covid: „Îi cedează organele“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Florin Salam a răbufnit, după ce fratele său a fost infectat cu noul coronavirus și s-ar afla în stare gravă internat la Institutul Matei Balș din capitală.  

Manelistul și sora să susțin că medicii ignoră cazul fratelui său! Neluțu, fratele lui Salam, era internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca atunci când a contractat coronavirus. Transferat de urgență la Institutul „Matei Balș”, bărbatul se află și acum, după 2 săptămâni, în stare gravă, intubat.

„Suntem disperați, nu comunică nimeni cu noi. Noi trebuie să știm ce se întâmplă cu el, e durerea noastră. Am întrebat dacă îl putem duce în străinătate, nu ni s-a zis nimic. Vrem să știm despre el, să ni se comunice ceva despre starea lui de sănătate. Noi nu vrem să ajungem în situația asta, să ne pierdem un frate fără să știm ce se întâmplă cu el. El le-a zis surorilor mele să-l îl ia din spital, că cei de acolo vor să-l omoare”, a declarat Florin Salam la poarta spitalului.

Florin Salam susține că a vorbit chiar cu directorul institutului, dr. Adrian Sterinu Cercel și i s-a spus că fratelui său „îi cedează organele“. „Așa și, dacă îi cedează organele, ce puteți face voi? Ne-a spus. Păi nu e vorba despre ce putem face noi, ce de ce puteți face voi“, a mai spus manelistul din fața spitalului Matei Balș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel