Doi studenți clujeni cumpără mâncare și medicamente pentru vârstnici, să-i protejeze de coronavirus

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi studenți de la Universitatea „Babeș-Bolyai" (UBB) Cluj-Napoca au anunțat vecinii în vârstă din blocul în care locuiesc că le cumpără alimente și medicamente, în așa fel încât aceștia să nu iasă din casă și să se expună infecției cu coronavirus.

Diadra Tănasă, doctorandă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din cadrul UBB, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că e nevoie de solidaritate.

„Trebuie să fim solidari în această perioadă. Eu și cu prietenul meu Matei vrem să ajutăm cât putem vecinii noștri din bloc. Locuim în chirie în cartierul Mănăștur și am pus un afiș la intrarea în scară prin care le-am spus vecinilor în vârstă că pot apela la noi pentru a le cumpăra alimente și medicamente, iar ei să nu iasă din casă și să se expună infecției cu coronavirus. Ar trebui să lăsăm egoismul deoparte și să ne gândim și la semenii noștri, iar în această perioadă este nevoie de solidaritate. Noi avem acum și mai mult timp, cursurile la facultate fiind suspendate, iar tinerii sunt mai puțin predispuși la infecția cu noul coronavirus", a spus Tănasă.

Aceasta lucrează și la o asociație și are experiență de voluntar.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel