Detalii despre starea pacientului cu coronavirus din Maramureş. Ce simptome manifestă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Starea generală de sănătate a pacientului din Maramureş infectat cu coronavirus, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, este relativ bună, fără elemente de gravitate.

"Conform buletinului de analize medicale efectuate la Timişoara, se confirmă infecţia cu coronavirus. În cursul zilei de astăzi, se vor finaliza şi rezultatele analizelor efectuate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, acestea aflându-se în prezent în lucru", a precizat prefectul Mircea Abrudean.

Mircea Abrudean a adăugat faptul că încă din momentul transferului de la Baia Mare s-a urmat cu stricteţe protocolul prevăzut în aceste situaţii, astfel că nu a existat contact cu cazul, cu excepţia echipei medicale special pregătite pentru transportul în siguranţă şi intervenţia specifică. De asemenea, persoana a fost internată în secţia clinică, pe circuitul separat de preluare.

"Diagnosticul pacientului este de pneumonie interstiţială, cu manifestări de astenie şi dificultăţi respiratorii uşoare la efort în cazul deplasării. Starea generală de sănătate este relativ bună, fără elemente de gravitate. În măsura în care vor exista elemente noi, le vom comunica în timp util", a adăugat prefectul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel