Dan Barna profețește sfârșitul pandemiei: „Probabil o să mai fie o jumătate de an – un an“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

n următoarele două sau trei luni nu vor mai fi români care să își dorească să se vaccineze și va începe o nouă luptă: aceea de a-i convinge pe cei care sunt victime ale dezinformării că trebuie să se vaccineze, spune, sâmbătă, Dan Barna. El crede că pandemia se va termina în cel mult un an.

Co-președintele USR PLUS, Dan Barna, a declarat, sâmbătă seara, la Digi 24, că pandemia va trece în cel mult un an.

„Pandemia asta o să treacă, probabil o să mai fie o jumătate de an – un an. Eu cred că undeva până într-un an campania de vaccinare va veni din urmă suficient de rapid. În următoarele două-trei luni probabil vom epuiza doritorii de vaccin și apoi va începe o altă luptă: să-i convingem pe cei din jurul nostru care cred tâmpeniile pe care le citesc pe internet că sunt cipuri, că ne bagă senzori. Vom avea de luptat exact cu acei prieteni, colegi, rude, care sunt victimele acestei campanii de dezinformare”, a spus Dan Barna.

Întrebat dacă mai sunt băieți deștepți în Sănătate, vicepremierul Dan Barna a spus că nu doar în Sănătate, ci și în Transporturi și în Energie.

„Da, mai sunt și în Transporturi, Energie. Faptul că USR PLUS a venit la guvernare nu înseamnă că magic toate sistemele clientelare care existau în statul român 30 de ani au dispărut. E o realitate. Există rețele de interese pentru că este un stat care 30 de ani a fost sabotat în toate felurile. Asta e realitatea, nu putem să ne ascundem după deget să spunem că nu există”, a răspuns Dan Barna, titrează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel