Cum să îți purifici aura energetică și să scapi de deochi cu un ou: Descântecul cu care bunicile noastre reușeau să redea starea de bine

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Cum să îți purifici aura energetică și să scapi de deochi cu un ou: Descântecul cu care bunicile noastre reușeau să redea starea de bine
Cum să îți purifici aura energetică și să scapi de deochi cu un ou: Descântecul cu care bunicile noastre reușeau să redea starea de bine

Ai rămas deodată fără vlagă, ai stări inexplicabile de rău? E posibil să fi avut prin preajmă vampiri energetici ori să fii deocheat. Află cum să restabilești starea de bine cu ajutorul acestui ritual pe care și bunicile noastre îl cunoșteau. Ai nevoie doar de un ou.

Indiferent dacă crezi sau nu în vrăji sau deochi și în efectele sale, este un fapt că există oameni, fie că sunt vindecători, "vrăjitoare" sau șarlatani, care se dedică să facă lucruri care dăunează cuiva anume, așa că există și modalități de a te proteja împotriva lor.

Dacă credeți că cineva vă face acest tip de rău, vă recomandăm ritualul cu un ou alb de găină, despre care cu siguranță ați auzit ceva, fiind folosit de mult timp de mai multe culturi.

Cum să îți purifici aura energetică cu un ou

 

Vă vom spune pas cu pas cum să îl faceți și cum să îl interpretați. Ritualul oului de găină ar trebui să se facă doar marțea sau vinerea.

Este important ca oul pe care îl folosiți să provină de la o fermă, să fie cât mai proaspăt și la temperatura camerei. Ouăle care se află în frigider sau în congelator nu sunt bune.

Trebuie să vă dezbrăcați de toate hainele. Complet dezbrăcat, desculț și fără bijuterii (cercei, inele, brățări), pentru ca energia să circule fără obstacole, veți trece oul pe tot corpul, începând cu capul și terminând cu picioarele, vizualizând în același timp cum energia rea este concentrată în ou.

Cum să evitați și să vindecați deochiul cu ajutorul unui ou

 


Știm cu toții ce este deochiul și probabil că tu sau cineva apropiat ție l-ați experimentat cel puțin o dată în viață.

Trebuie să umpleți un pahar de apă la temperatura camerei până la jumătate.

Este important să folosești acest pahar doar pentru acest ritual și să nu-l mai folosești niciodată, deoarece va conține toată energia rea sau vraja, dacă a fost făcută asupra ta.

Spargeți cu grijă oul și goliți-l în paharul cu apă. Așteptați aproximativ 10 minute pentru a observa rezultatul.

Cum se interpretează rezultatele? Vom analiza reacția albușului și a gălbenușului de ou în apă. Iată câteva rezultate și variații care vă pot da un indiciu cu privire la ceea ce aveți:

* Dacă gălbenușul se află pe fundul paharului, iar albușul pare curat, aceasta este o veste bună, deoarece nu aveți absolut nimic.

* Dacă apa este tulbure, înseamnă că ai putea să fi fost victima unui fel de vrăjitorie pentru a te face să suferi de boli, infidelitate și probleme economice.

Dacă în gălbenuș apare o figură asemănătoare unui ochi, înseamnă că există oameni care te privesc tot timpul, cu mare invidie. Ar putea fi vorba de faptul că vă spionează sau doar că vă urmăresc viața pentru a afla mai multe despre dumneavoastră.

Cu cât oul are mai multe bule, cu atât mai multă energie negativă este aruncată asupra ta.

Descântecul cu care bunicile noastre reușeau să redea starea de bine

 

Lumea este plină de vibrații rele și de negativitate, cu mulți oameni resentimentari care vor să-i rănească pe alții. 

Dacă găsești sânge în ou, înseamnă că cineva îți face vrăjitorie sau că ar trebui să mergi la medic pentru probleme de sănătate la ficat sau la rinichi.

Dacă gălbenușul are o formă asemănătoare cu o cruce, înseamnă, de asemenea, că o vrajă a fost aruncată asupra ta. Unii spun că este vrăjitorie îngropată sau vrăjitorie făcută cu pământ.

După ce ați terminat ritualul, aruncați conținutul paharului într-un râu, în mare sau în orice loc unde curge apa. Dacă nu aveți unul în apropiere, atunci chiar și în toaletă va funcționa.

Important este ca, în timp ce o arunci, să vizualizezi că tot răul pleacă odată cu apa și că persoana este curățată de energia rea.

Conform credinței sau superstiției, un simplu ou proaspăt ne poate ajuta să aflăm dacă cineva vrea să ne facă rău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel