Cristian Terhes: "Ce are Pfizer de ascuns?”. Eurostat arată creșterea numărului de decese neașteptate în UE

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Pfizer vede o scădere abruptă a vânzărilor de COVID în 2023 și își propune să consolideze portofoliul de produse
Pfizer vede o scădere abruptă a vânzărilor de COVID în 2023 și își propune să consolideze portofoliul de produse

Europarlamentarul român Cristian Terhes a susținut o conferință de presă după audierea unui director executiv Pfizer la Comisia Europeană. Acesta le-a mulțumit mai întâi jurnaliștilor pentru prezență și apoi a pus o întrebare directă: "Ce are Pfizer de ascuns?”

Persoana convocată fusese directorul general al celebrei companii farmaceutice; acesta nu s-a prezentat, deși nu era obligat să răspundă la întrebări sau să spună adevărul, întrucât nu era vorba de o comisie de anchetă.

 

Cristian Terhes: "Ce are Pfizer de ascuns?”

 

„Ce ascund contractele?”, a întrebat din nou europarlamentarul român, arătând o serie de pagini pătate de negru; la fel și Moderna. Cu aceste informații, ei trebuiau să decidă ce să voteze cu privire la crearea pașaportului Covid.

”Când vor elibera aceste contracte?”. a mai întrebat. Reprezentanta Pfizer, cea trimisă ca înlocuitoare a directorului general, a declarat că nu poate dezvălui conținutul acesteia, deoarece există secrete comerciale și trebuie să își apere interesele: "Cum rămâne cu interesele oamenilor? Ale europenilor care și-au irosit banii, deoarece au fost folosiți pentru a cumpăra produse medicale care nu au oferit ceea ce au fost comercializate?”

 

Cristian Terhes, nedumerit de creșterea numărului de decese neașteptate în UE, unde țările au cele mai mari rate de vaccinare

 

Cristian Terhes s-a arătat nedumerit de modul în care, cu o zi înainte, au descoperit, datorită unei întrebări a unui alt europarlamentar, că nu a fost dovedită capacitatea vaccinului de a preveni răspândirea virusului.

Cu alte cuvinte, deputații europeni care au votat în favoarea pașaportului Covid au făcut-o pe baza cuvintelor companiilor farmaceutice. Astfel, în diversele campanii mediatice, s-a exercitat presiune chiar și asupra copiilor, spunându-le că este necesar să își protejeze părinții și bunicii.

„Ce ascund?”, europarlamentarul român a repetat din nou, pentru a continua să vorbească. El a prezentat statisticile Eurostat, care au arătat creșterea numărului de decese neașteptate în UE, unde țările cu cele mai mari rate de vaccinare au avut cele mai multe rate letale.

 

„Există o legătură între vaccinare și creșterea ratei de mortalitate?”

 

Toată lumea evită să răspundă la această întrebare.Terhes a explicat că, în urmă cu un an, a solicitat EMA (Agenția Europeană pentru Medicamente) un set de date, deoarece dorea să ia o decizie în cunoștință de cauză. El a cerut ca toate studiile pe animale și pe oameni să fie efectuate înainte ca societățile farmaceutice să solicite autorizația specială de introducere pe piață.

Pfizer afirmase că un prim studiu a început la 14 ianuarie 2020. Dacă lumea a aflat despre Covid în decembrie 2019, iar guvernul chinez a publicat datele ADN, sau un fragment din ele, la 11 ianuarie 2021, cum este posibil ca numai trei zile mai târziu, Pfizer să fi început deja un test cu vaccinurile sale?

Moderna a început să le facă pe ale lor în 2017; adică cu doi ani înainte ca virusul Covid să apară în public.

 

Pfizer și Moderna au refuzat să răspundă la aceste întrebări

 

Europarlamentarul român a încheiat conferința de presă afirmând că, în cele din urmă, Comisia Europeană va face publice contractele. 

„Nu a fost clar - cel puțin pentru mine - dacă cuvintele sale au implicat vreo acțiune legală împotriva Ursulei Von der Leyen sau speranța că aceasta va asculta de rațiune.

Suntem și ne vom confrunta cu siguranță cu cel mai mare caz de corupție multiformă din istorie și, în plus, cu consecința morții; nu, a multor, a foarte multor oameni.

Toată lumea știe ce au făcut și de ce. O infracțiune nu încetează să mai fie infracțiune din cauza lipsei intenției. Deteriorările cauzate de neglijență sau imprudență trebuie, de asemenea, să fie reparate.

Nu s-a terminat; nici pentru noi, nici pentru Von der Leyen, nici pentru acoliții săi, nici pentru cei care s-au alăturat în mod iresponsabil dezinformării televizate sau pentru liderii de audiență; nici pentru cei care au privit în altă parte pentru a nu-și complica viețile, de teamă să nu fie nemulțumiți din punct de vedere profesional.

Toată lumea știe ce au făcut și de ce, insist eu”, mai spune europarlamentarul, conform Miciudadreal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel