Coronavirus. AVERTISMENTUL medicului Adrian Streinu-Cercel: „În mai puțin de o lună ajungem ca Italia”

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul Intitutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală avertizează populația să nu trateze coronavirusul cu superficialitate.

Pentru a nu ajunge în situația Italiei, medicul recomandă ca fiecare cetățean să respecte cu strictețe măsurile impuse pe perioada stării de urgență și să stea în casă.

De asemenea, un alt factor deosebit de important în acest context este igiena, esențială în împiedicarea răspândirii noului virus COVID-19.

„Românii trebuie să se spele cu apă și săpun și să nu mai iasă din casă, decât când trebuie să-și procure cele necesare supraviețuirii. Problema e alta și dacă nu o rezolvăm, în mai puțin de o lună ajungem ca Italia. Trebuie să evităm murdăria, pe românește! Avem nevoie să folosim apă și săpun, pentru a împiedica transmiterea intracomunitară a coronavirusului. Este cel mai important! Românii trebuie să înțeleagă că e nevoie să stea în case", a declarat Adrian Streinu-Cercel.

În România în prezent sunt confirmate 576 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus, 73 de persoane vindecate și opt decese, transmite Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel