Coronavirus. Autoritățile fac apel la populație. Persoanele care au călătorit cu bărbatul din Galați să anunțe de urgență

Narcis Popa |
Data publicării:

 Autoritățile fac apel către cei care au călătorit împreună cu bărbatul din Galați, diagnosticat cu noul COVID-19, atât în avionul care i-a adus din Italia pe Otopeni, cât și în microbuzul luat din Gara de Nord, în 29 februarie, să se izoleze la domiciliu și să anunțe DSP Galați.

Autoritățile județene din Galați fac apel către cei care au călătorit cu avionul sau cu microbuzul împreună cub bărbatul de 72 de ani, confirmat cu infectare cu noul coronavirus (COVID-19), să se izoleze și să anunțe DSP Galați.

Acesta a aterizat pe Aeroportul Otopeni, venind din zona Lombardia, în data de 29 februarie.

„Sunt rugate să se izoleze la domiciliu și să contacteze în cel mai scurt timp autoritățile, la numărul 0744.630.508 (DSP Galați), persoanele care în data de 29 februarie au circulat spre Galați, folosind microbuzul, cu plecare din București (Gara de Nord). Sunt vizate persoanele care au folosit cursa cu plecare de la ora 12.15, cu puncte de îmbarcare pe str. Baldovin Pârcălabul și IDM Basarab. Microbuzul folosit este marca IVECO, de culoare albă, are numărul de înmatriculare B 83 ZAD, și a circulat pe ruta București – Urziceni – Buzău – Brăila – Galați Precizăm că această cursă a fost folosită de aproximativ 17 pasageri”, anunță Prefectura Galați.

Un bărbat de 72 de ani, din Galați, care a venit din Lombardia, a fost confirmat, sâmbătă, cu noul coronavirus. Acesta este al 13-lea caz la nivel național.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel