Cifre oficiale: Câte persoane se află în carantină și câți oameni sunt izolați la domiciliu

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Ministrul Sănătății Victor Costache a declarat că sunt șase persoane încă în carantină, iar autoizolați la domiciliu sunt undeva în jur de 1.000 de persoane. Raed Arafat a precizat că este vorba doar de București, referindu-se la cei șase aflați în carantină. 

"Avem încă șase persoane în carantină. La domiciliu ar trebui să fie undeva în jur de 1.000 de persoane", a afirmat Victor Costache, într-o conferință de presă, luni, la sediul MAI.

Șeful DSU Raed Arafat a adăugat că în județul Dolj mai sunt opt persoane în carantină, iar în județul Galați trei persoane aduse duminică seară.

"Ei au intrat în spații de carantină oficiale care sunt gestionate de autoritățile locale sau de prefectură în județele sau localitățile respective, iar domiciliu, autoizolare, în momentul de față ar trebui să fie undeva în jur de 1.000 de persoane.

„Vorbim de București, în carantină sunt cele două persoane, care au plecat, cele venite din Wuhan. Acum avem cele șase aduse din Japonia de pe vasul Diamond Princess. Nu prezintă simptome. Mai avem în județul Dolj în carantină cele opt persoane. Mai avem în județul Galați încă trei persoane, care ieri seara au fost preluate pe carantină", a explicat, la rândul său, Raed Arafat, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel