Cele mai frumoase mesaje de Crăciun. Top 10 urări pe care să le trimiți celor dragi

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Mesaje de Crăciun. În perioada Sărbătorilor de Iarnă transmitem celor dragi un gând bun, o urare. Noi venim puțin în ajutorul dumneavoastra, în cazul în care nu aveți inspirație. Iată o listă cu cele mai frumoase mesaje de Crăciun.

1. Tată Iubitor, ajută-ne ca de Crăciun să ne reamintim de Naşterea Lui Iisus, si să spunem şi altora, cu ajutorul colindelor; să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor 3 înţelepţi; să închidem uşa sentimentelor de ură şi să o deschidem pe cea a iubirii. Crăciun Fericit!

2. Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveți în viaţă. La Mulți Ani cu Sănătate!

3. L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

4. De Crăciun, să aveţi brad încărcat, bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos şi împliniri. Crăciun Fericit!

5. Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!

6. Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Noul An să vă aducă bucurie în case, mult noroc și sănătate alături de cei dragi! La multi ani!

7. Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prietenii dragi aproape. Crăciun fericit!

8. SĂRBĂTORI FERICITE şi un brad cât mai frumos. Să vină Moş Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos.

9. Credința, speranța, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevărați… sunt doar câteva din lucrurile pe care îți doresc sa le ai de Crăciun!

10. Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel