Anthony Fauci are COVID-19

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
fauci_medic_america
fauci_medic_america

Dr. Anthony Fauci, consilierul medical principal al președintelui Joe Biden, a fost testat pozitiv pentru Covid-19, a anunțat într-un comunicat, Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase, potrivit NBC News.

Fauci, în vârstă de 81 de ani, este complet vaccinat, el primind și două vaccinuri de rapel. Rezultatul său pozitiv a venit în urma unui test rapid.

„El prezintă în prezent simptome ușoare", a precizat Institutul. „Dr. Fauci se va izola și va continua să lucreze de la domiciliul său. El nu a fost recent în contact strâns cu președintele Biden sau cu alți oficiali guvernamentali de rang înalt”, a transmis Institutul.

Fauci a primit una dintre primele doze de vaccin Covid de la Moderna, în decembrie 2020, potrivit Mediafax.

Biden merge în Arabia Saudită și Israel

 

Preşedintele american Joe Biden va călători luna viitoare în Arabia Saudită şi Israel, iar Casa Albă intenţionează să anunţe călătoria în această săptămână, potrivit unor surse.

Călătoria lui Biden, care ar urma să aibă loc la jumătatea lunii iulie, ar putea include o întâlnire cu prinţul moştenitor saudit Mohammed bin Salman, a precizat sursa, potrivit Reuters.

Un purtător de cuvânt al Consiliului Naţional de Securitate a confirmat că este planificată o călătorie a lui Biden în Israel şi Arabia Saudită. „Nu avem alte detalii ale călătoriei de confirmat, dar vom anunţa de îndată ce le vom avea”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Casa Albă a anunțat că Biden consideră că prinţul moştenitor este un „paria” pentru rolul său în uciderea unui oponent politic, jurnalistul Jamal Khashoggi de la Washington Post, în Turcia, în 2018.

Asasinarea lui Khashoggi la consulatul saudit din Istanbul a pătat imaginea prinţului moştenitor ca reformator. Guvernul saudit a negat orice implicare din partea sa.

Vizita ar avea ca scop consolidarea relaţiilor cu Arabia Saudită într-un moment în care Biden încearcă să găsească modalităţi de a reduce preţul benzinei în Statele Unite, relatează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel