Anglia. Româncă, dispărută de 13 zile. Poliția cere ajutorul oamenilor pentru găsirea Florinei: „Suntem din ce în ce mai îngrijorați!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Anglia. Româncă, dispărută de 13 zile. Poliția cere ajutorul oamenilor pentru găsirea Florinei: „Suntem din ce în ce mai îngrijorați!”
Anglia. Româncă, dispărută de 13 zile. Poliția cere ajutorul oamenilor pentru găsirea Florinei: „Suntem din ce în ce mai îngrijorați!”

Florina Lungu, o româncă de 44 de ani, este căutată de polițiștii din Anglia, după ce a dispărut din data de 14 decembrie. 

„Florina Lungu a fost văzută ultima dată miercuri, 14 decembrie, pe bulevardul Ince și suntem din ce în ce mai îngrijorați de locul în care se află și de bunăstarea ei”, au transmis reprezentanții Poliției Merseyside, un comitat în nord-vestul Angliei ce cuprinde zona metropolitană a orașului Liverpool.

 

Florina este o româncă de 1,82 înălțime, părul negru, drept, lung până la umeri, are tatuaje pe antebrațe, o inimă sub claviculă dreaptă.

Florina este cunoscută că vizitează zona Sefton din Merseyside.

Oricine a văzut-o pe Florina sau știe unde se află este rugat să ne contacteze Centrul de contact al poliției din Merseyside sau să sune la 101.

Noi informații în cazul dispariției misterioase a Mădălinei în SUA: Poliția a publicat imagini cu ultima apariție a fetiței de 11 ani - VIDEO

 

Româncă dispărută, găsită fără viață în magazia casei din Spania

 

Amintim că Irina Mihaela, o tânără de 34 de ani de origine română, a dispărut duminică, 11 decembrie, la Lleida, un oraș în vestul Cataloniei din Spania. Cinci zile mai târziu i-au găsit trupul neînsuflețit în magazia casei sale, cu semne de moarte violentă. 

Mossos d'Esquadra au arestat un bărbat de 40 de ani în calitate de presupus autor al morții româncei.

Mossos d'Esquadra investighează acum cazul ca o posibilă crimă. Ar fi a 42-a victimă a violenței de gen în Spania.

Mesaje de furie și indignare au început să apară pe rețelele de socializare după ce a apărut vestea. Dispariția Irinei a trezit un mare ecou în mediul online. Nimeni nu se aștepta la deznodământul tragic care a fost cunoscut cu câteva momente în urmă.

„Nu există niciun drept, se numea Irina Mihaela, și nici ea, nici nicio femeie nu merită asta! Este groaznic”, se arată într-un mesaj de pe rețelele de socializare. Ancheta este într-o stare inițială, iar autoritățile cer prudență. Ministerul Egalității nu s-a pronunțat încă, așteaptă mai multe informații.

Germania. O româncă însărcinată este căutată cu disperare de familie și polițiști. Dispariția Alexandrei este misterioasă: „Se certa des cu fostul soț”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel