Germania. O româncă însărcinată este căutată cu disperare de familie și polițiști. Dispariția Alexandrei este misterioasă: „Se certa des cu fostul soț”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
O româncă însărcinată este căutată cu disperare de familie și polițiști. Dispariția Alexandrei este misterioasă: „Se certa des cu fostul soț” FOTO: capturi BILD
O româncă însărcinată este căutată cu disperare de familie și polițiști. Dispariția Alexandrei este misterioasă: „Se certa des cu fostul soț” FOTO: capturi BILD

Alexandra, o româncă în vârstă de 39 de ani, este dată dispărută în Katzwang, landul Bavaria din Germania. Femeia este însărcinată în opt luni.

Alexandra a fost văzută ultima dată vinerea trecută, potrivit informațiilor BILD, atunci când și-a dus fiica adoptivă, în vârstă de doi ani, la grădinița din Schwabach, un oraș din regiunea administrativă Franconia Mijlocie, landul Bavaria din Germania. După aceea, urma româncei se pierde. Partenerul ei a depus un denunț de persoană dispărută chiar în ziua dispariției.

2. -imagine fara descriere- (o-romanca-insarcinata-este-cautata-cu-disperare-de-familie-si-politisti--disparitia-alexandrei-este-misterioasa-se-certa-des-cu-fostul-sot-3.jpg)

„Anchetatorii privesc cazul cu mare suspiciune pentru că Alexandra a dispărut fără a lua cu ea niciun obiect personal. Acest lucru sugerează că ea nu s-a ascuns voluntar, așa că a fost fie un accident, fie o crimă”, a spus Michael Konrad, purtătorul de cuvânt al poliției.

Echipa de omucideri a preluat ancheta.

3. -imagine fara descriere- (o-romanca-insarcinata-este-cautata-cu-disperare-de-familie-si-politisti--disparitia-alexandrei-este-misterioasa-se-certa-des-cu-fostul-sot-2.jpg)

Sute de români blocați în aeroporturile din Germania. Mai multe zboruri au fost anulate din cauza ninsorilor

 

„Au fost adesea certuri cu fostul soț”

 

Alexandra R. a venit din România la Nürnberg încă din copilărie. A adoptat o fetiță împreună cu fostul ei soț.

„Au fost adesea certuri cu fostul soț”, spune o vecină care susține că a vorbit chiar înainte de dispariție cu românca. „Părea complet normală. Sunt foarte îngrijorată și sper să se termine cu bine”.

Potrivit informațiilor BILD, Alexandra lucra ca manager al unei sucursale bancare, dar era în concediu de maternitate din cauza sarcinii.

În ipoteza unui accident, unei alunecări pe gheață de exemplu, polițiștii bavarezi au percheziționat zona din jurul locului de reședință din Katzwang cu câini de căutare.

4. -imagine fara descriere- (o-romanca-insarcinata-este-cautata-cu-disperare-de-familie-si-politisti--disparitia-alexandrei-este-misterioasa-se-certa-des-cu-fostul-sot-4.jpg)

Cum arată masa unei românce internată într-o maternitate din Germania

Căutarea nu a avut succes până acum și continuă.

 

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel