Noi informații în cazul dispariției misterioase a Mădălinei în SUA: Poliția a publicat imagini cu ultima apariție a fetiței de 11 ani - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Au fost făcute publice noi informații în cazul Mădălinei Cojocari, fetița de 11 ani dispărută fără urmă în SUA. Videoclipul publicat de polițiști o arată pe Mădălina care pleacă cu autobuzul școlar cu două zile înainte de dispariție. Oamenii legii au oferit un rezumat al celor întâmplate cu câteva zile înainte ca Mădălina Cojocari să fie dată dispărută.

Mădălina Cojocari a fost dată dispărută pe 15 decembrie, în ciuda faptului că nu a fost văzută cu trei săptămâni înainte. Poliția din Cornelius, Oregon din SUA, a publicat un film de pe camerele de supraveghere cu Mădălina coborând din autobuzul școlar pe 21 noiembrie, la ora locală 16:59. Este ultima dată când autoritățile au o confirmare de când a fost văzută ultima dată Mădălina.

Mama ei, Diana Cojocari, și tatăl vitreg, Christopher Palmiter, au fost amândoi arestați pe 17 decembrie pentru că nu au raportat forțelor de ordine dispariția unui copil. Oficialii tribunalului au declarat, în timpul primei înfățișări în instanță, marți, că Cojocari a „împiedicat ancheta” până acum.

Ea a primit o cauțiune de 250.000 de dolari și urmează să fie plasată sub monitorizare electronică dacă plătește.

 

 

Cronologia evenimentelor

 

O fișă de arestare din dosarul instanței a detaliat următoarea cronologie a evenimentelor din 12 decembrie până în 15 decembrie. Fișa se bazează pe informațiile furnizate de mama și tatăl vitreg al Mădălinei, ofițerul școlii și alții.

12 decembrie

Ofițerul de resurse școlare de la Bailey Middle School a încercat o vizită la domiciliu cu consilierul de clasa a șasea al școlii cu privire la absența Mădălinei Cojocari de la școală de luni, 21 noiembrie. Părinții Mădălinei nu au răspuns la uşă, iar ofițerul și consilierul au lăsat la ușă fișa de absențe.

3. -imagine fara descriere- (noi-informatii-in-cazul-disparitiei-misterioase-a-madalinei-in-sua-politia-a-publicat-imagini-cu-ultima-aparitie-a-fetitei-de-11-ani---video-1.jpg)

14 decembrie

Mama Mădălinei, Diana Cojocari, l-a sunat pe consilier și a cerut o întâlnire cu privire la fiica ei.

Potrivit fișei de arestare, Diana i-a spus consilierului că o va aduce pe Mădălina la școală joi și va vorbi cu ea în legătură cu absențele. Ofițerul de resurse școlare când a ajuns la întâlnirea cu mama Mădălinei a fost anunțat că fetița este dispărută din 23 noiembrie, aproximativ la ora 12:00.

Ofițerul a vorbit cu Diana, care a spus că a văzut-o ultima oară pe Mădălina pe 23 noiembrie, la ora 22:00. Ea a spus că Mădălina a intrat în camera ei în noaptea aceea să se culce. Diana a spus că ea și soțul ei, Christopher Palmiter, s-au certat în acea noapte și a doua zi dimineață el a condus la casa familiei sale din Michigan pentru a recupera câteva obiecte. Mama a spus că a mers să o verifice pe Mădălina în jurul orei 11:30 pe 24 noiembrie și a observat că Mădălina nu era în camera ei. Diana a spus că a așteptat apoi până la ora 19. sâmbătă, 26 noiembrie, când Palmiter s-a întors acasă înainte de a întreba dacă știe unde este Mădălina. Palmiter a spus că nu știe, conform fișei.

Întrebată de ce nu a raportat-o pe Mădălina dispărută atunci, mama a spus că este îngrijorată că ar putea declanșa un „conflict” între ea și Palmiter. Ofițerul i-a cerut să-l contacteze pe Palmiter și să-l trimită la școală. Ofițerul a contactat apoi doi detectivi pentru asistență, potrivit dosarelor instanței.

15 decembrie

La aproximativ 13:12, un ofițer a răspuns la Bailey Middle School. Diana Cojocari a anunțat că Mădălina a fost dispărută de marți, 22 noiembrie. În acea zi, Chris Palmiter a declarat că pe 23 noiembrie și-a părăsit casa pentru a face o călătorie în Michigan pentru a lua niște articole. El a spus că nu a văzut-o pe Mădălina în ziua în care a plecat și a crezut că ultima oară când a văzut-o a fost cu o săptămână înainte de călătorie. El a declarat că s-a întors acasă pe 26 noiembrie și a întrebat-o pe Diana unde este Mădălina, iar Diana a spus că nu știe. Palmiter i-a spus Dianei că nici el nu știe unde se află Mădălina, conform fișei de arest. El a declarat că a întrebat-o pe Diana dacă a ascuns-o pe Mădălina și Diana l-a întrebat pe Chris dacă el a ascuns-o pe Mădălina și amândoi au răspuns că nu.

4. -imagine fara descriere- (noi-informatii-in-cazul-disparitiei-misterioase-a-madalinei-in-sua-politia-a-publicat-imagini-cu-ultima-aparitie-a-fetitei-de-11-ani---video-2.jpg)

Palmiter nu a raportat dispariția ei la poliție la acel moment, arată înregistrările instanței. El a declarat că a vorbit de mai multe ori cu Diana despre locul unde se află Mădălina în următoarele trei săptămâni și ambii au declarat că nu știu unde se află, dar nu au contactat poliția pentru a sesiza copilul dispărut, conform fișei de arest.

Prima înfățișare a lui Palmiter în instanță a fost pe 19 decembrie. I s-a atribuit un apărător public și i s-a dat o cauțiune de 200.000 de dolari.

Departamentul de Poliție Cornelius, Biroul Federal de Investigații și Biroul de Investigații de Stat îl caută pe copil. Mădălina a fost văzută ultima oară purtând blugi, pantofi Adidas roz, mov și alb și un tricou și jachetă albă.

Oricine are informații cu privire la locul unde se află Mădălina Cojocari este rugat să contacteze Departamentul de Poliție Cornelius la 704-892-7773 sau Serviciul Crimestoppers North Mecklenburg la 704-896-7867.

În Carolina de Nord, 42 de copii raportați dispăruți în 2022 sunt încă dispăruți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel