Alertă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina: Focar de COVID-19 la Secţia de Neurologie

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un focar de COVID-19 a fost declarat la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Un focar de COVID-19 a fost declarat în această săptămână la Secţia Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, după ce trei pacienţi au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, iar un al patrulea a fost testat pozitiv cu acelaşi virus la internarea în secţie, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al unităţii, medicul Emilian Postelnicu.

"La Secţia Neurologie a fost declarat un focar de COVID-19 în data de 29 ianuarie şi în prezent este sub monitorizare. În această secţie sunt patru pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, trei au legătură cu focarul, iar unul avea infecţia la prezentarea la spital şi a fost internat în acelaşi salon cu ceilalţi trei", a precizat Emilian Postelnicu, potrivit Agerpres.

În afară de pacienţii de la Secţia de Neurologie, în spital mai este internat încă un pacient cu COVID-19, la Secţia de boli Infecţioase.

În prima jumătate a lunii februarie, la Secţia Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost şi focar de gripă, opt pacienţi fiind testaţi pozitiv pentru infecţia cu virusul gripal.

Medicul Emilian Postelnicu a precizat că în prezent nu mai sunt pacienţi cu gripă la Secţia Neurologie şi nu sunt alte focare de COVID-19 sau gripă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel