Uită de bicarbonat! Combină acest ingredient cu detergentul tău obișnuit pentru albirea hainelor tale. Trucul la care nu vei mai renunța

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Uită de bicarbonat! Combină acest ingredient cu detergentul tău obișnuit pentru albirea hainelor tale. Trucul la care nu vei mai renunța
Uită de bicarbonat! Combină acest ingredient cu detergentul tău obișnuit pentru albirea hainelor tale. Trucul la care nu vei mai renunța

Când vorbim despre curățenia casei, acele recomandări care nu necesită produse scumpe sau preparate care ar putea pune sănătatea în pericol sunt adesea lăsate deoparte. Prin urmare, acum vă vom spune cum să folosiți boraxul pentru a albi hainele fără a le deteriora, mai bine decât bicarbonatul de sodiu!

Cunoscut sub numele de borat de sodiu la nivel chimic, acest produs nu numai că este capabil să omoare dăunătorii diverselor insecte, ci vă va permite și să aveți haine mai curate, fără pete enervante, dar promite și să vă ajute să aveți haine mai albe fără a deteriora țesăturile. 

Acum îți vom oferi un truc ca să îl poți adăuga la alternativele tale de curățenie a casei. Îți vei da seama cât de simplu este să îl pui în practică pentru a avea cele mai bune rezultate fără a cheltui o avere. Și este că, deși substanțele chimice precum amoniacul sau clorul promit să vă lase hainele impecabile, aveți nevoie și de alte alternative.

Trucuri pe care ar trebui să le faceți în bucătărie pentru a atrage abundența. Aduceți belșug și prosperitate în casă prin lucruri mărunte

Potrivit specialiștilor, aceștia indică faptul că are puține efecte secundare și, de asemenea, va ajuta la evitarea problemelor pielii precum dermatita și alte afecțiuni care te pot face să stai departe de alte produse.

Acum îți vom da pas cu pas astfel încât să ai mereu haine mai albe și nu gălbui. Ține cont de aceste sfaturi atunci când speli cu borat de sodiu mineral.

Căni pătate? Truc cu bicarbonat pentru a le face strălucitoare

 

Cum să folosiți boraxul pentru a vă spăla hainele? 

 

Acest produs are puterea de a spori efectul detergentului dumneavoastră. Cei care îl folosesc se asigură că împrospătează hainele și permite îndepărtarea cu ușurință a petelor. Acum vă oferim trucul pas cu pas.

Amestecă jumătate de cană de borax cu detergentul tău zilnic, acest lucru va ajuta ca efectele acestuia să fie mult mai bune atunci când îți pui hainele în mașina de spalat rufe. O altă alternativă este să încorporezi ambele produse separat.

Urmează să porniți programul de spălare, când nivelul apei este deja acolo, veți adăuga produsele de curățat.

„Vanish de casă”: Îndepărtează cele mai persistente pete cu puțini bani. Un truc fabulos

Dacă speli manual poți folosi și boratul de sodiu, dar mai întâi trebuie să dizolvi ingredientele într-un recipient cu apă. Veți lăsa apoi hainele să se înmoaie în amestecul de borat-detergent.

Când vine vorba de o pată care nu va dispărea oricât de mult ai încerca, înmoaie materialul textil în apă caldă și adaugă o lingură de acid boric, lasă haina să stea în amestec timp de 60 de minute și apoi spală ca de obicei.

De ce să pui o oală la fiert cu bicarbonat și frunze de dafin. Poți face minuni cu acest truc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel