Trucuri pe care ar trebui să le faceți în bucătărie pentru a atrage abundența. Aduceți belșug și prosperitate în casă prin lucruri mărunte

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Trucuri pe care ar trebui să le faceți în bucătărie pentru a atrage abundența. Aduceți belșug și prosperitate în casă prin lucruri mărunte
Trucuri pe care ar trebui să le faceți în bucătărie pentru a atrage abundența. Aduceți belșug și prosperitate în casă prin lucruri mărunte

Când vine vorba de o locuință armonioasă, nu vorbim doar de a avea lucruri frumoase și costisitoare, ele trebuie să fie obiecte care să ne facă să ne simțim bine și care să fie un magnet pentru energiile pozitive. De aceea, astăzi, vă vom dezvălui trucurile pe care ar trebui să le faci în bucătărie pentru a atrage abundența, conform Feng Shui.

Feng Shui este o tehnica de decor prin care se cauta echilibrul energetic prin orientarea și distribuția spațiilor și a obiectelor, iar bucătăria este unul dintre locurile din casa noastră în care abundă armonia, dragostea de familie și în care se reflectă abundența, deci este un loc grozav pentru a aplica această filozofie antică asiatică.

Exista elemente foarte simple pe care le poți avea în bucatarie și care, pe lângă faptul că arată frumos și dau o notă specială acestui spațiu, îți vor umple întreaga casă de belșug și prosperitate.

„Vanish de casă”: Îndepărtează cele mai persistente pete cu puțini bani. Un truc fabulos

 

Trucuri pe care ar trebui să le faceți în bucătărie pentru a atrage abundența, conform Feng Shui

 

Plante pe frigider

Poate că nu sunteți obișnuiți cu ideea de a avea plante în bucătărie pentru că dumneavoastră credeți că sunt „murdare” și răspândesc murdărie, dar nimic mai departe de adevăr. De fapt, multe dintre ele curăță aerul, elimină răul și mirosurilor și absorb umiditatea. În plus, sunt multe plante pe care le puteți folosi pentru a vă pregăti preparatele în timp ce dau aromă bucătăriei, precum menta sau busuiocul. Vor da și ele multă viață acestui spațiu, la fel ca bucatăriile de pe Pinterest.

Platou de fructe 

Un fructier plin în bucătărie este un simbol al abundenței, potrivit Feng Shui. În plus, fructele trebuie să fie în stare bună și trebuie să fie pe placul tău și al familiei tale. În caz contrar, dacă ai un fructier pe jumătate gol cu fructe putrede ar putea fi contraproductive. În plus, a avea un platou cu fructe plin, frumos și atrăgător în vederea familiei tale poate încuraja obiceiurile bune.

Flori proaspete

Florile, oriunde s-ar afla, dau mereu o imagine frumoasă, veselă și eleganță spațiilor, dar nu numai atât. Conform Feng Shui-ului reprezintă vitalitate și energie pozitivă pentru a genera emoții bune în spațiul în care nu doar gătești, ci ai și momente dee neuitat create cu familia și prietenii. Acest lucru va spori armonia din casa dumneavoastră și va chema abundența. De asemenea, veți avea un spațiu, atât de mult iubit, foarte parfumat. 

De ce să pui o oală la fiert cu bicarbonat și frunze de dafin. Poți face minuni cu acest truc

 

Ce este Feng Shui?

 

Feng Shui este o tehnică de decorare, o filozofie chineză cu peste 3.500 de ani istorie în care se caută echilibrul energetic prin orientarea și distribuția spațiilor în care îți desfășori activitățile zilnice, poate fi locuința, locul de muncă sau spațiul de petrecere a timpului liber.

Poate fi folosit pentru a acumula energie pozitivă, pentru a obține armonie, pentru a promova sănătatea, relațiile personale și familiale bune, pentru a atrage bani, bunăstarea locului în care este folosit sau pentru inspirație.

Feng Shui presupune că nu doar acțiunile și mintea noastră ne influențează, ci și spațiul din jurul nostru.

Trucuri cu mânere de la bidoanele de plastic care valorează aur. Dați o viață nouă acestor deșeuri. Acesta este secretul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel