Trucuri cu mânere de la bidoanele de plastic care valorează aur. Dați o viață nouă acestor deșeuri. Acesta este secretul!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Trucuri cu mânere de la bidoanele de plastic care valorează aur. Dați o viață nouă acestor deșeuri. Acesta este secretul!
Trucuri cu mânere de la bidoanele de plastic care valorează aur. Dați o viață nouă acestor deșeuri. Acesta este secretul!

Sunt multe obiecte cu care interacționăm zilnic acasă care, atunci când își îndeplinesc funcția (cu cea pe care o cunoaștem), merg direct la gunoi. De aceea vă spunem trucuri cu mânerele de la bidoanele cu apă care valorează aur, pentru că sunt extrem de utile.

Cu siguranță aveți acasă bidoane de 5 sau 10 litri de la apă. Problema cu ele este că reprezintă o mare parte din deșeurile poluante din plastic de pe planetă. Așa că dacă ai în casă un bidon de plastic de apă, ar fi bine să profiți de el și să-l refolosești cât mai mult posibil. Ai putea foarte bine să faci un robinet pentru a folosi mai puțină apă atunci când te speli pe mâini și, desigur, mânerul va avea și el o nouă viață.

Cum să eliminați petele și mirosul de transpirație de pe perne fără a le spăla? Trucul pe care este bine să-l cunoști. Economisești timp și bani

 

Trucuri cu mânerele de la bidoanele cu apă

 

Apa, sucurile și produsele de curățat sunt câteva dintre articolele de pe piață care se vând în bidoane. Folosirea lor și apoi aruncarea dăunează mediului, așa că vă vom învăța cum să le dați o viață nouă și vom începe cu mânerele de la bidoane. Cu ajutorul foarfecelor, scoateți roțile dințate unul câte unul.

Curăță un cățel de usturoi și aruncă-l în toaletă înainte de a merge la culcare. Trucul de care nu te poți lipsi

Apoi, folosește-le pentru a depozita mai multe haine în dulapul tău. Pune mânerul pe umerașul pentru haine, apoi pune alte umerașe la un nivel inferior.

Mânerul îl mai puteți folosi și ca scurgere de burete de vase. Eliminarea excesului de apă și umiditate din burete este cheia pentru a preveni proliferarea a milioane de germeni în el. De aceea, lipirea mânerului de la bidon pe partea laterală a chiuvetei, cu mânerul atârnat în jos, vă poate ajuta să țineți buretele și să-l storceți corect.

Pune niște ketchup pe oalele arse și lasă-l să stea câteva minute. Un truc pentru care vasele îți vor mulțumi!

Folosiți-le ca suporturi pentru săpun. Lipiți mânerul acolo unde ați așeza săpunul și acesta va servi la scurgerea apei așa cum trebuie.

Încercați aceste trucuri acasă și dați o viață nouă acestor deșeuri de plastic.

Pune zaț de cafea în acest produs pe care-l folosești la duș. Trucul pe care o să îl adori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel