Cum să eliminați petele și mirosul de transpirație de pe perne fără a le spăla? Trucul pe care este bine să-l cunoști. Economisești timp și bani

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cum să eliminați petele și mirosul de transpirație de pe perne fără a le spăla? Trucul pe care este bine să-l cunoști. Economisești timp și bani
Cum să eliminați petele și mirosul de transpirație de pe perne fără a le spăla? Trucul pe care este bine să-l cunoști. Economisești timp și bani

Probabil fiecare persoană a sosit într-o zi acasă epuizată și s-a dus direct în pat! De aceea astăzi vă împărtășim acest truc de curățare a casei: cum să eliminați petele și mirosul de transpirație de pe perne fără a le spăla.

Nu vă spunem că puteți uita de spălat pentru că este foarte important să vă schimbați fețele de pernă cel puțin o dată la două săptămâni și, bineînțeles, va trebui să le duceți direct la mașina de spălat. Pe husă și pe pernă se acumulează murdărie, praf, piele moartă, acarieni și tot felul de bacterii. Igiena proastă a lenjeriei de pat poate fi de vină pentru punctele negre și vă poate agrava acneea.

Curăță un cățel de usturoi și aruncă-l în toaletă înainte de a merge la culcare. Trucul de care nu te poți lipsi

 

Cum să eliminați petele și mirosul de transpirație de pe perne fără a le spăla?

 

Știți deja că spălarea și dezinfectarea fețelor de pernă este cheia pentru îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii dumneavoastră, dar cum rămâne cu acele zile în care nu ai timp să le speli și totuși miros foarte rău?

De ce ai nevoie:

- Bicarbonat de sodiu

- Un aspirator.

A pus punga de orez în congelator. Trucul grozav la care nu te-ai fi gândit vreodată

Proces:

Scoateți fețele de pernă și pe o suprafață plană presărați peste ele bicarbonat de sodiu. Fă-o pe o parte, lasă-l să acționeze 30 de minute, după aceea trage cu aspiratorul foarte bine. Repetați procedura pe cealaltă parte.

Acum, atârnă husele pe o frânghie în plină lumina soarelui pentru încă 30 de minute și vor fi curate și vor mirosi a proaspăt. Bicarbonatul de sodiu absoarbe murdăria și neutralizează mirosurile.

Dar dacă petele sunt foarte pregnante, amestecați ½ cană de suc de lămâie și o cană de peroxid de hidrogen într-o găleată cu apă fierbinte și înmuiați husa sau întreaga pernă timp de o oră. Clătește foarte bine și lasă să se usuce în aer liber (asigură-te că nu există urme de lămâie, deoarece este fotosensibilă și îngălbenește țesăturile).

Încearcă acest truc de curățenie acasă și dormi liniștit pe o pernă curată.

Pune zaț de cafea în acest produs pe care-l folosești la duș. Trucul pe care o să îl adori

 

Vezi și 

 

Trucuri pentru curățarea impecabilă a rufelor pe care spălătoriile profesionale nu vor să le cunoști

 

De multe ori, a avea rezultate bune cu hainele în momentul spălării este de obicei dificil și atunci ne putem întreba, cum se face că hainele arată atât de bine după ce le duci la spălătoriile profesionale? 

Având în vedere acest lucru, răspunsul este că folosesc diverse produse pentru a se spăla în cantități mari, totuși, există opțiuni pe care le putem realiza acasă, care, fără îndoială, îți vor lăsa hainele la fel ca atunci când sunt trimise la o spălătorie profesională.

Învață trucurile de spălat care îți vor face viața mult mai ușoară și hainele tale vor fi impecabile. Aceste trucuri, fără îndoială, profesioniștii nu vor să le știi.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel