Trucuri pentru curățarea impecabilă a rufelor pe care spălătoriile profesionale nu vor să le cunoști

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Trucuri pentru curățarea impecabilă a rufelor pe care spălătoriile profesionale nu vor să le cunoști
Trucuri pentru curățarea impecabilă a rufelor pe care spălătoriile profesionale nu vor să le cunoști

De multe ori, a avea rezultate bune cu hainele în momentul spălării este de obicei dificil și atunci ne putem întreba, cum se face că hainele arată atât de bine după ce le duci la spălătoriile profesionale?

Având în vedere acest lucru, răspunsul este că folosesc diverse produse pentru a se spăla în cantități mari, totuși, există opțiuni pe care le putem realiza acasă, care, fără îndoială, îți vor lăsa hainele la fel ca atunci când sunt trimise la o spălătorie profesională.

Învață trucurile de spălat care îți vor face viața mult mai ușoară și hainele tale vor fi impecabile. Aceste trucuri, fără îndoială, profesioniștii nu vor să le știi.

Cum să albiți hainele la soare cu lămâie și apă? Aceasta este cel mai bun truc

 

Care sunt trucurile pentru spălarea rufelor pe care ar trebui să le încerci acasă?

 

Sare

Ca să poți menține mai mult timp moliciunea și culoarea hainelor tale, folosește sarea ca opțiune deoarece este o variantă foarte bună. Pe lângă faptul că este economică și sigură, o ai deja acasă. Pentru a o folosi, tot ce trebuie să faci este să pui o cantitate bună de sare în compartimentul pentru dero și să-ți speli rufele ca de obicei. Efectul pe care sarea îl va da hainelor tale se va remarca fără îndoială în culorile acestora.

Șervețele umede

Uneori, hainele noastre pot avea puf, fie din cauza trecerii timpului, fie din cauza unui animal de companie. Pentru a remedia acest lucru, puteți adăuga 2 până la 3 șervețele umede pe tamburul mașinii de spălat, astfel încât, la încheierea ciclului de spălare, veți observa că pe șervețelele umede au rămas toate scamele.

Soluția cu amidon de porumb pentru hainele foarte șifonate. Un truc simplu și ieftin

Nu am dero

Cu siguranță a existat și o situație în care nu mai există dero pentru a curăța hainele și nu știm cum să facem. Totuși, cel mai bun aliat al tău va fi apa de gură. Iar pentru spălare, folosește un capac la fiecare 3 litri de apă. Folosirea clătirii te va ajuta să elimini bacteriile și să nu mai vorbim de aroma pe care o va lăsa pe haine.

Pentru a vă usca hainele mai repede

După cum bine știți, uscarea hainelor odată ce s-au terminat de spălat este un proces și mai lung, și totodată obositor, așa că puteți adăuga un prosop uscat la centrifugare și veți vedea că vor fi mai uscate.

Folie de aluminiu

Hainele creează energie statică care te poate pune în pericol. Poți contracara acest lucru folosind o minge de aluminiu, așezați-o în interiorul tamburului și va descărca energia.

De ce să pui praf de copt pe haine, înainte de spălare. Un truc incredibil

 

Recomandări

 

Acum că știi cum să ai un rezultat mai bun la hainele tale atunci când spălați rufele, amintiți-vă că starea bună a echipamentului este și ea importantă, așa că atunci când observați scame în filtrele mașinii dumneavoastră de spălat, folosiți un burete de oțel împreună cu 1 lingură de bicarbonat de sodiu. Adaugă apă și rulează mașina de spalat cel puțin 10 minute și la final vei observa diferența.

După cum vezi, cu aceste trucuri, poți avea cu ușurință hainele în stare mai bună și nu ai nevoie de un produs scump, deoarece ceea ce ai acasă poate funcționa.

Cele mai neobișnuite moduri de a scoate petele pe haine, fără apă: Ține un tub de spumă de ras și uscătorul de păr la îndemână

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel