A pus punga de orez în congelator. Trucul grozav la care nu te-ai fi gândit vreodată

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
A pus punga de orez în congelator. Trucul grozav la care nu te-ai fi gândit vreodată
A pus punga de orez în congelator. Trucul grozav la care nu te-ai fi gândit vreodată

Gărgărițele sunt animale mici foarte frecvente în hrană, se strecoară în cămară și se cuibăresc acolo, reproducându-se foarte repede. Dar nu vă temeți, pentru că sunt mai ușor de eliminat decât credeți. De aceea, astăzi, vă vom dezvălui un truc pentru a le elimina definitiv.

Există aproximativ 1,5 milioane de specii de gărgărițe în lume, dar doar 12 dintre ele intră în casele noastre și sunt cunoscute drept „gărgărițe de făină” sau „gărgărițe de orez”.

Degresant puternic de casă cu ingredientele din bucătăria ta. Dezinfectează și îndepărtează grăsimea cea mai blocată. Un truc genial

Pentru a preveni apariția acestor insecte, este necesar să curățați periodic dulapul, deoarece acestea pot depune câteva ouă pe zi timp de luni de zile. Dacă suferiți deja de o invazie, mai bine ai răbdare pentru că te-ar putea costa ceva pentru a le face să dispară pentru totdeauna. În plus, sunt foarte rapide și dimensiunea lor mică le face să „dispară” foarte ușor.

Gărgărițele nu sunt insecte deosebit de periculoase pentru noi, totuși, prezența lor o poate favoriza pe cea a altor insecte și unul dintre cele mai „curate” și obișnuite remedii pentru a le ține departe este curățarea cu oțet.

Pune niște ketchup pe oalele arse și lasă-l să stea câteva minute. Un truc pentru care vasele îți vor mulțumi!

 

Ce atrage gărgărițele în bucătăria ta? Trucuri cu congelatorul pentru a le elimina

 

Gărgărițele se hrănesc cu făină, orez, cereale, paste și altele. De obicei atacă atunci când există un mediu umed și aproape întotdeauna este dulapul, mai ales când este lângă chiuvetă sau altă sursă de umiditate, toate pe care gândacii le iubesc.

A amestecat suc de lămâie cu lapte și amidon de porumb. Un truc ieftin cu efecte foarte prețioase

Întrucât nu putem pulveriza insecticide în bucătărie sau ar putea fi foarte periculos pentru sănătatea noastră, pe lângă risipa alimentară pe care aceasta le-ar genera, o opțiune grozavă este să punem pachetele cu alimente la congelator și să le păstrăm acolo cel puțin două zile. Asta îi va face să dispară toți, indiferent de gărgărițele din acel pachet, plus ouăle lor.

Acesta este un truc grozav care nu necesită efort sau bani, pentru că nu se va întâmpla nimic cu făina sau cerealele dacă le pui la congelator.

Dacă pungile sunt prea mari pentru a încăpea în congelator, le puteți împărți în pungi mai mici.

Pune zaț de cafea în acest produs pe care-l folosești la duș. Trucul pe care o să îl adori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel