Știrile zilei, 2 iulie: Rezumatul celor mai importante subiecte de astăzi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Știrile zilei, 2 iulie. ȘtiriDiaspora îți prezintă cele mai importante informații apărute în prima parte a zilei, pe scurt.

-> Cutremur în România în această dimineață. DETALII.

-> 450 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, precum și 20 de decese. Crește numărul pacienților aflați la terapie intensivă. Cifrele complete AICI.

-> Grupul de Comunicare Strategică (GCS) transmite, astăzi, că 4.795 de români din Diaspora au fost confirmaţi ca infectaţi cu noul coronavirus. Cifrele au rămas la fel de sâmbătă. Detalii AICI.

-> După ce au fost externaţi şi ultimii bolnavi, iar de aproape două săptămâni nu au fost înregistrate cazuri noi, autorităţile locale dinntr-un județ din România au decarat că judeţul este  "liber de COVID-19". DETALII

-> Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a reacționat după ce afaceristul Ştefan Mandachi s-a plâns de deciziile Guvernului. Ea spune despre „primul metru de autostradă din Moldova” că este „drum de biciclete, gen”. Declarația AICI.

-> Liviu Dragnea, interdicție DEFINITIVĂ: Nu mai iese din închisoare și nu mai are drept de muncă. Mai multe informații AICI.

-> Sorina Pintea, liberă: Trimisă în judecată de DNA pentru luare de mită, scapă de controlul judiciar. Informații suplimentare găsiți AICI.

-> Româncă, îngrijitoare în Germania, despre coșmarul străinătății: „Am răbdat de frig și foame, cu 2 felii de parizer“. Povestea pe larg AICI.

-> Cati, o româncă damă de companie în Olanda, e disperată: „N-am un euro să-mi iau de mâncare ceva!”. Tânăra de 27 de ani așteaptă încă ajutorul financiar promis de autorități, după ce pandemia de coronavirus a împiedicat-o sa mai lucreze. Mesajul tinerei AICI.

-> Italia. Jaf la o librărie. Un român şi complicii săi au crezut să se vor îmbogăţi, dar au avut parte de o surpriză. Informații AICI.

-> Alertă în Italia: Opt badante venite din România cu același autocar, infectate cu noul coronavirus. Testare ÎN MASĂ. DETALII

-> Un salvamar român, Alin, a devenit eroul presei în Italia, după ce a salvat viața unui copil care risca să moară înecat. Resuscitarea a durat 12 minute lungi. „Mulțumesc Alin, ești un salvamar erou”, a transmis mama copilului după ce acesta a fost externat din spital. Povestea pe larg AICI.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel