Italia. Jaf la o librărie. Un român şi complicii săi au crezut să se vor îmbogăţi, dar au avut parte de o surpriză

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un grup infracţional, specializat în furturi din magazinele de pariuri din Florenţa a fost urmărită şi identificată și de polițiști, care au arestat 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 37 și 54 de ani.

 

Din grup făceau parte un român, trei cetăţeni din Kosovo şi un sârb. Aceştia au tăiat gratiile unei librării din Scandicci, de unde au sustras tichete răzuibile de circa 4000 de euro şi suma de 100 de euro în numerar.

Operațiunea a început, ieri după-amiază, când o patrulă a carabinierilor a observat o mașină suspectă în zona Isolotto. Automobilul s-a deplasat spre Scandicci. Polițiștii au urmat mașina care s-a întâlnit la Scandicci cu o altă mașină, în care se aflau trei persoane. Pasagerii celor două mașini au aşteptat să se lase noaptea şi au trecut la acţiune.

Trei dintre ei s-au poziționat astfel încât să poată observa ce se întâmplă de-a lungul drumului și să-și anunțe complicii în cazul sosirii poliției. Un bărbat a tăiat gratiile şi lacătul librăriei, provocând pagube de câteva mii de euro. Apoi a forţat ușa din față a magazinului de unde au furat tichete de circa 4000 de euro și o sută de euro în numerar, transmite quinewsfirenze.it.

După lovitură, cei cinci bărbați s-au întors la mașini, demarând în trombă. Aceştia au fost reţinuţi în scurt timp în zona Porta al Prato. Poliția a recuperat întreaga marfă furată. Suspecții au fost transferați în închisoarea din Sollicciano.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel