Lia Olguța Vasilescu îl atacă mișelește pe Ștefan Mandachi: „Și-a construit pe banii lui un km de drum de biciclete gen”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a reacționat după ce afaceristul Ştefan Mandachi s-a plâns de deciziile Guvernului. Ea spune despre „primul metru de autostradă din Moldova” că este „drum de biciclete, gen”. 

„Acum doi ani, omul era suparat ca nu i-a facut PSD autostrada si si-a construit pe banii lui un km de drum de biciclete gen. Avea bani. Afacerile mergeau struna, voucherele de la guvern vouchere, impozit mic, asa ca de guvernare ciumată roșu.

Acum guvernul PNL nu doar ca nu i-a construit nicio autostradă, dar s-a asigurat ca ramane si fara banii necesari sa-si mai construiasca el ceva ca sa se rupa in figuri. Deh! Asa a ales #șîel cine era mai reprezentativ sa se ocupe de bunastarea lui...”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Tot pe Facebook, Ștefan Mandachi, inițiatorul campaniei „sîeu”, s-a declarat revoltat de faptul că autoritățile nu vor să susțină sistemul Horeca și s-a plâns de o gaură de 5 milioane de euro în încasările lanţului său de restaurante tip fast-food.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel