Liviu Dragnea, interdicție DEFINITIVĂ: Nu mai iese din închisoare și nu mai are drept de muncă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă la Penitenciarul Rahova. Decizia ANP este una definitivă și vine după ce fostul șef al PSD a ferit un interviu pe Skype pentru Realitatea Plus.

Fostul președinte al PSD, condamnat pentru corupție la trei ani și șase luni de închisoare pe 27 mai 2019 în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de protecție a copilului Teleorman, a acordat un interviu fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, acum jurnalist la Realitatea Plus.

Liviu Dragnea a rămas fără dreptul de munci în închisoare în urma unui interviu acordat săptămâna trecută. Decizia ANP este una definitivă, potrivit Realitatea PLUS.

Asta înseamnă că fostul lider al PSD va rămâne fără zilele-câştig pe care le obţinea astfel, o sancţiune care va conta atunci când va cere liberarea condiţionată.

Cert este că orice sancţiune pe care Dragnea o primeşte în timpul detenţiei va cântări greu atunci când va formula cerere de liberare condiţionată. Totodată, interdicţia de a munci înseamnă că fostul lider al PSD rămâne fără zilele-câştig pe care le obţinea desfăşurând astfel de activităţi în închisoare. Nu în ultimul rând, Dragnea spune în continuare că este nevinovat, ceea ce înseamnă că nu dă „dovezi temeinice de îndreptare”, aşa cum cere legea pentru ca un deţinut să fie eliberat înainte de termen.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel