Știrile serii, 28 iunie. Rămâi la curent cu cele mai importante evenimente

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Rusia continuă să maniuleze poporul. Accesul la site-ul canalului francez Euronews a fost blocat luni, 21 martie
Rusia continuă să maniuleze poporul. Accesul la site-ul canalului francez Euronews a fost blocat luni, 21 martie

Știrile serii, 28 iunie. ȘtiriDiaspora îți prezintă cele mai importante informații apărute în a doua parte a zilei, pe scurt.

Un român în vârstă de 54 de ani a fost arestat fiind suspectat că și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în apartamentul lor din Rueil-Malmaison (Hauts-de-Seine), Franța, după care și-a anunțat fiica printr-un SMS despre cumplita faptă. Citește aici detalii despre cumplitul eveniment.

Botoșăneancă de 100 de ani, felicitata la aniversare de un primar din Italia, acolo unde locuiește alături de fiica ei. Maria Viziteu s-a născut la Blândești exact acum 100 de ani, pe 20 iunie 1920. Și ziua ei de naștere, atât de importantă și deosebită, a sărbătorit-o în Abbadia di Montepulciano.

Un român a asistat la un episod extrem de interesant desfășurat într-o benzinărie din Cehia, unde protagoniști au fost alți români, pasageri ai unui autocar. Vânzătoarele încep să țipe că trebuie să intre cu măști, românii râd și înjură continuând să intre. Cu toții au fost închiși în benzinărie apoi.

Știrile amiezii din DIASPORA

 

Scandal sângeros între români, la Londra. Doi tineri au fost înjunghiați cu un cuțit de un conațional, care a ajuns în arestul poliției. La locul faptei a fost găsit, în iarbă, un cuțit plin de sânge.

Un italian în vârstă de 51 de ani, a fost arestat de magistrații Curții de Apel Constanța. Individul era căutat de autoritățile italiene întrucât ar fi abuzat-o pe fiica iubitei sale de când fata avea 3 ani și până când a împlinit 10 ani. Bărbatul este acuzat că ar fi constrâns-o pe fetiță să întrețină cu el relații sexuale orale și anale pe o perioadă îndelungată de timp, a bătut-o și pedepsit-o aspru, interzicându-i să iasă din casă sau să vorbească cu prietenii.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu reclamă faptul că subsolul de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Mureș, acolo unde personalul medical se schimbă în echipamentul de lucru, este insalubru, simțindu-se un puternic miros de mucegai, aici fiind întreținute 30 de pisici. Detalii și IMAGINI vedeți AICI.

Politică și alte „finețuri“

 

Marian Vanghelie susține că Dragnea a vrut să transmită un mesaj prin intermediul interviului acordat recent. Fostul edil PSD a vrbit și despre unul dintre apropiații lui Dragnea, despre care fostul șef PSD a vorbit în cadrul interviului și pe care spune că l-a susținut intens, văzându-l chiar premier.

Dacă vor apărea noi focare de coronavirus, atunci autorităţile ar putea restricţiona circulaţia în anumite zone, a declarat, duminică seara, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

După ce Eugen Teodorovici a dat de înțeles că va candida pentru șefia partidului, Marcel Ciolacu a spus că nu are nimic împotriva competiției, dar că îl invită și pe la partid... Mai mult, Ciolacu a declarat, duminică, la România TV, că este „un pic cam forțat” ca Eugen Teodorovici, venit în PSD după ce a trecut pe la PNL, să-l acuze pe el, membru fondator PSD, de blat cu liberalii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel