Franța. Româncă ucisă de soț, fiica la Psihiatrie: „Am ucis-o pe mama ta. O să mă omor și eu“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român în vârstă de 54 de ani a fost arestat, ieri, fiind suspectat că și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în apartamentul lor din Rueil-Malmaison (Hauts-de-Seine), Franța, după care și-a anunțat fiica despre cumplita faptă.

Românca de 51, care lucra ca asistentă medicală, se pare că i-a cerut divorțul soțului ei, un român de 54 de ani, moment în care între aceștia s-a aprins o ceartă. Fiica lor de 18 ani, a fugit speriată de acasă, refugiindu-se la o prietenă, unde a primit un mesaj terifiant: „El a anunțat că și-a ucis mama și a spus că urmează să se omoare și el", a spus o rudă, potrivit Le Parisien.

Cei 3 români au ajuns în Franța în 2015, însă aceștia locuiau în acest imobil la începutul anului.

Citește și: EXCLUSIV. Crima care a zguduit Parisul. Monica a fost ucisă de soț, după o viață de coșmar: „Mama ei nu știe. I-ar fi fatal“

Potrivit parchetului din Nanterre, fiica lor a fost cea care a avertizat autoritățile, sâmbătă dimineață, după ce tatăl său i-a trimis mesajul. Pompierii sosiți la fața locului nu au putut intra în apartamentul situat la etajul al patrulea al clădirii. Bărbatul s-a baricadat înauntru fără a răspunde solicitărilor poliției.

2 ore de negocieri

 

Poliția a fost nevoită să negocieze timp de două ore cu presupusul criminal, care s-a închis la domiciliul său, lângă corpul victimei. Ulterior, după două ore de negocieri, el s-a predat în sfârșit în jurul orei 13.00. După ce a trecut pe la camera de urgență din cauza rănilor suferite la mâini, a fost dus imediat în custodia poliției.

Serviciile municipale sunt însă preocupate de soarta fetei. Aseară, fata a fost dusă la urgențe psihiatrice în stare de șoc.

Autopsia victimei a fost programată pentru astăzi, urmând a se stabili cu exactitate momentul morții sale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel