Italian arestat în România: A violat-o pe fetița concubinei încă de la 3 ani

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Marrandino Abramo, un italian în vârstă de 51 de ani, a fost arestat de magistrații Curții de Apel Constanța, în baza unui mandat european de arestare. Individul era căutat de autoritățile italiene întrucât ar fi abuzat-o pe fiica iubitei sale de când fata avea 3 ani și până când a împlinit 10 ani.

Bărbatul este acuzat că ar fi constrâns-o pe fetiță să întrețină cu el relații sexuale orale și anale pe o perioadă îndelungată de timp, iar de când copila avea 3 ani, și până când a împlinit 11, Marrandino a bătut-o și pedepsit-o aspru, interzicându-i să iasă din casă sau să vorbească cu prietenii.

În fapt, s-a reținut că Marrandino Abramo a forțat, pe o perioadă lungă de timp, victima minoră, în vârstă de mai puțin de 10 ani, fiica partenerei sale, să întrețină relații sexuale orale sau anale, împotriva voinței sale. De asemenea, acesta a bătut victima minoră de la vârsta de 3 ani până la 11 ani cu un băț din lemn și a împiedicat-o să vorbească cu prietenii sau să iasă afară din casă, copilul fiind mereu pedepsit aspru.

Prins la Constanța

 

Fapta penală susmenționată este incriminată și de legea penală română, respectiv infracțiunile de: viol (pedeapsa prevăzută de lege fiind închisoarea de la 5 la 12 ani și interzicerea exercitării unor drepturi) și rele tratamente aplicate minorului (pedeapsa prevăzută de lege fiind închisoarea de la 3 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi).

Italianul a fost depistat la Constanța, prins, iar pe 19 iunie, magistrații Curții de Apel Constanța au pus în aplicare mandatul european de arestare, bărbatul fiind arestat în vederea predării, potrivit cotidianului Replica.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel