Cehia. Zeci de români, pasageri dintr-un autocar, închiși în benzinărie: „Vânzătoarele țipă, ei râd și înjură“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român a asistat la un episod extrem de interesant desfășurat într-o benzinărie din Cehia, unde protagoniști au fost alți români, pasageri ai unui autocar.

Gabi P. a povestit, într-o postare pe o rețea de socializare care a devenit virală imediat, despre evenimentul la care a asistat în apropiere de Plzeň, Republica Cehă.

„Benzinărie pe o autostradă din Cehia. Oprește un autocar românesc cu numere de TM, din care coboară vreo 20 de persoane, toți fără mască, și intră în benzinărie mergând la toalete.

Vânzătoarele încep să țipe că trebuie să intre cu măști, românii râd și înjură continuând să intre“, a povestit românul.

Însă atunci când au văzut că vorbele lor trec pe lângă urechile românilor, care își vedeau de treabă ca și până atunci, angajații benzinăriei blochează ușile, nepermițându-le acestora să mai iasă din incintă.

„Personalul benzinăriei blochează ușile și cheamă poliția care a ajuns în 10 minute. Rezultat: fiecăruia din cei care erau înăuntru li s-a dat câte o mască și o amendă! Nu a scăpat unul! Benzinăria a fost redeschisă după dezinfecție. 

DIFERENȚA DINTRE NOI ȘI EUROPA! ????“, conchide românul postarea sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel