Începe măcelul în PSD: Ciolacu, atac la Teodorovici: „Unii nu mai au ce căuta în partid... Totuși Eugen a fost membru PNL”

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Marcel Ciolacu, președintele PSD, i-a dat o replică lui Eugen Teodorovici, colegul său de partid și posibil viitorul său contracandidat la șefia partidului.

După ce Eugen Teodorovici a dat de înțeles că va candida pentru șefia partidului, Marcel Ciolacu a spus că nu are nimic împotriva competiției, dar că îl invită și pe la partid... Mai mult, Ciolacu a declarat, duminică, la România TV, că este „un pic cam forțat” ca Eugen Teodorovici, venit în PSD după ce a trecut pe la PNL, să-l acuze pe el, membru fondator PSD, de blat cu liberalii.

Întrebat cum comentează cea mai recentă postare a lui Teodorovici, în care se referă la „groparii PSD”, Ciolacu a răspuns că „asemenea discuții trebuie să aibă loc în interiorul partidului. Și mie mi-ar fi ușor să-mi atac unii colegi, dar nu o fac. Un singur lucru am zis și aici nu mă refer la Eugen, ci la alți colegi. Am spus că unii nu mai au ce căuta în partid”.

 „El a fost membru PNL, a și candidat pe listele acestui partid. Eu am fost mereu în PSD, sunt printre membrii fondatori. Să vii să mă acuzi că am aranjamente cu PNL... e un pic cam forțat. Eu îl invit să candideze, nu am nicio problemă. Nu pot să-l susțin pentru că și eu candidez. Dar să mai vină și la partid. Acolo este locul de dezbateri, dialog și decizii“, a afirmat Ciolacu la România Tv. 

Precizăm că, în 2008, Teodorovici a candidat pentru un post de senator pe listele de la Vrancea din partea PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel