Știrile serii, 27 iunie. Cele mai importante informații de astăzi, pe scurt

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
sirea_zilei
sirea_zilei

Știrile serii, 27 iunie. ȘtiriDiaspora îți prezintă, pe scurt, cele mai importante informații apărute în a doua parte a zilei.

-> Sunt mulți italieni care se laudă cu menajerele, bonele, guvernantele sau badantele lor. Același lucru a crezut că îl face și Cesare Cremonini un celebru cântăreț italian, atunci când a vorbit despre „Emilia“, menajera lui româncă. Numai că pe femeie nu o cheamă așa, însă artistul a pretins că, dat fiind că el o plătește, îi poate pune ce nume dorește. Declarațiile revoltătoare ->  AICI

-> Celebrul interpret de muzică populară, Ionuţ Dolănescu, s-a înscris în PSD. Anunţul a fost făcut de liderul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan. Vezi declarația ->  pe Știri Diaspora.

-> Dosarul Tel Drum, în care Liviu Dragnea a fost inculpat în mod oficial zăptămâna aceasta, va fi primul dosar românesc ce va fi monitorizat de Laura Codruța Kovesi în calitate de procuror-șef al Parchetului European (EPPO).

->  Mihnea, tânărul craiovean care a transformat o Dacia 1300 într-o limuzină, renunţă la facultatea în Anglia, din cauza COVID. Voia să-şi vândă maşina pentru a avea bani în UK. Mihnea a fost admis la cinci facultăţi din Marea Britanie, dar renunţă la studiile în străinătate.Pvestea lui -> AICI.

->  Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că vineri, 26 iunie, au revenit în ţară 77 de cetățeni români din Regatul Țărilor de Jos. Citește pe Știri Diaspora detaliile.

Știrile serii în DIASPORA

->   Paula Burci avea doar de 19 ani când a fost ucisă într-un mod sălbatic: Bătută crunt apoi arsă de vie. Tânăra româncă, rezidentă în provincia Rovigo, se prostitua la Ferrara, în Italia. Un italian, acuzat de moartea sa, la un pas să scape de închisoare.

->  Doi români au fost prinși la furat motorină într-o parcare din Franța, din TIR-urile parcate. Cei doi au fost surprinși în flagrant și legați fedeleș, apoi duși la poliție.

-> Un zidar român de 39 de ani a fst condamnat de instanța din Brescia la 2 ani și nouă luni de închisoare pentru lovire și tentativă de viol,  după ce i-a aruncat unei barmanițe 1.000 de euro pe tejghea

-> Regatul Unit al Marii Britanii este gata să se retragă din înţelegerile sale privind perioada de tranziţie cu Uniunea Europeană (UE) "în termenii Australiei", în cazul în care nu se va ajunge la niciun acord asupra relaţiei lor viitoare, i-a spus premierul Boris Johnson omologului său polonez Mateusz Morawiecki.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel