Ionuț Dolănescu s-a înscris în PSD: „Se întoarce acasă!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Celebrul interpret de muzică populară, Ionuţ Dolănescu, s-a înscris în PSD. Anunţul a fost făcut de liderul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan. 

Fiul regretatului In Dolănescu, Ionuț Dolănescu, o ia pe urmele tatălui și intră în politică. El s-ar fi înscris în PSD. Anunţul a fost făcut de liderul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, pe pagina sa de Facebook.

„Ionuț Dolănescu se întoarce acasă!
Oamenii buni fac întodeauna echipă“, a scris liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan

„Ionut Dolanescu întotdeauna a fost un om de stânga. Este dâmbovițean si s-a alăturat echipei noastre din toate punctele de vedere dar in primul rand pentru un proiect cultural pentru județul Dâmbovița", a zis Corneliu Ștefan.

Amintimă că și regretatul său tată, Ion Dlănescu, a fost activ în politică, fiind ales deputat în legislatura 2000-2004, în județul Ilfov, pe listele partidului PRM.

Întrebat dacă Ionuț Dolănescu ar putea fi sprijinit de PSD la alegerile locale, acesta a răspuns: „Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultură. Cred ca Ionuț Dolănescu este un brand național", a precizat liderul PSD Dâmboviţa, potrivit stiripesurse.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel