„Străzile sunt mai murdare decât România”. Român din Anglia, revoltat pe autoritățile locale: „Plătesc taxa de salubritate, dar ei nu colectează”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
„Străzile sunt mai murdare decât România”. Român din Anglia, revoltat pe autoritățile locale: „Plătesc taxa de salubritate, dar ei nu colectează”
„Străzile sunt mai murdare decât România”. Român din Anglia, revoltat pe autoritățile locale: „Plătesc taxa de salubritate, dar ei nu colectează”

Un român care locuiește în vestul Londrei este revoltat susținând că plătește „prea mult” taxa locală de salubritate, iar gunoiul nu este colectat: „Străzile sunt mai murdare decât România”.

Un român din vestul Londrei acuză consiliul pentru „străzi murdare” care arată mai deplorabile decât în România. Iulius a spus că plătește „prea mult” taxa locală de salubritate, iar gunoiul nu este colectat. Românul s-a mutat la Cranford în urmă cu patru ani, după o scurtă perioadă petrecută în Hounslow. De meserie lăcătuș, bărbatul a spus că a găsit Hounslow „murdar” și s-a mutat la Cranford pentru că a crezut că este mai curat. Dar, în ciuda faptului că se află lângă aeroportul Heathrow, este fericit să rămână aici momentan, până când va avea copii.

Dar, de când s-a mutat în Waye Avenue în urmă cu patru ani, Iulius a luptat pentru ca propriile sale coșuri de gunoi să fie colectate. El a spus: „Pubelele sunt o mare problemă aici. Eu îmi plătesc taxa de salubritate și nu le colectează”.

Iulius, care locuiește cu soția sa, verii și copiii lor mici, spune că deseori duce gunoiul la benă pentru a evita să-l arunce în propriul coș, dar cele două coșuri ale casei se umplu foarte repede. Românul a explicat că de multe ori vine acasă în ziua colectării pubelei și o găsește tot plină, deoarece capacul este ușor ridicat.

Revolta unei familii de români din Anglia care a primit o amendă pe aeroport: „Am făcut asta ca să-mi ajut fiul de 3 ani!”

 

„Aceasta este Anglia. În țara mea, nu am avut aceeași situație”

 

Românul de 37 de ani susține că gunoiul din pubela vecinului său este colectat, chiar dacă nici capacul acesteia nu este închis. Cu trei zile înainte de colectarea gunoiului, pubelele românului sunt pline cu vârf, împreună cu un alt sac cu gunoi așezat pe trotuar, despre care nu este sigur că va fi ridicat, deși pubelele vecinului său sunt la fel de pline.

„Avem două pubele pentru că suntem o familie mare, dar nu merge. Întreb consiliul de ce nu vin să le ridice dar nu se face nimic. Aceasta este Anglia. În țara mea, nu am avut aceeași situație. Am locuit doi ani în Germania și nu am văzut aceeași problemă pentru că este atât de curat. Aici e murdar”, a spus Iulius, potrivit mylondon.news.

Consiliul Hounslow colectează coșurile de gunoi negre, care dețin deșeuri generale, la fiecare două săptămâni. Coșurile de reciclare și deșeurile alimentare sunt colectate săptămânal și sunt separate în coșuri multiple. Site-ul web al Consiliului Hounslow spune: „Nu vom colecta deșeurile în exces rămase lângă sau deasupra coșului de gunoi. Deșeurile și reciclarea dumneavoastră ar trebui să fie prezentate la marginea din față a proprietății până la ora 7:00 dimineața, unde este clar vizibil. Vă rugăm să nu le lăsați pe trotuar unde ar putea cauza o obstrucție”.

„Ce știi să faci pentru niște bani?” Doi muncitori români la abator au lăsat fără viață doi colegi, în Anglia

 

„Ne propunem să lucrăm cu gospodăriile mari”

 

„Echipele noastre excelente Recycle 360 ​​lucrează neobosit pentru a oferi un serviciu regulat, neîntrerupt, pentru toți rezidenții. Continuăm să obținem în mod constant rate de colectare de succes la peste 99,98% din gospodăriile din cartier. Ne propunem să lucrăm cu gospodăriile mari pentru a ne asigura că au capacitatea corectă de deșeuri pentru casa lor și dimensiunea familiei lor. Pubele mai mari pot fi solicitate pe site-ul nostru.

Este, de asemenea, important ca gospodăriile să facă măsuri pentru a-și reduce deșeurile și a recicla cât mai mult posibil, inclusiv deșeurile alimentare, nu numai că ajută la evitarea coșurilor de gunoi supraumplute, dar are un impact pozitiv asupra planetei”, a spus Cllr Guy Lambert, membru al Cabinetului pentru mediu, autostrăzi și servicii operaționale.

Marea Britanie. Un român a câștigat o casă de lux la o tombolă: „Nu îmi vine să cred. Nu am câștigat niciodată nimic”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel