Marea Britanie. Un român a câștigat o casă de lux la o tombolă: „Nu îmi vine să cred. Nu am câștigat niciodată nimic”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Marea Britanie. Un român a câștigat o casă de lux la tombolă: „Nu îmi vine să cred. Nu am câștigat niciodată nimic”
Marea Britanie. Un român a câștigat o casă de lux la tombolă: „Nu îmi vine să cred. Nu am câștigat niciodată nimic”

Un român stabilit în Anglia, care se chinuia de ani de zile să asigure o locuință permanentă pentru familia lui, a câștigat un apartament de lux la o tombolă cu bilete de 2 lire sterline.

George, care este de profesie electrician, și-a mutat acum familia într-un apartament cu două dormitoare și două băi, în valoare de peste 300.000 de lire sterline, în Grey, Essex, relatează Digi24. A crezut atât de mult în șansa lui încât a cumpărat mai multe bilete pentru extragere.

George, în vârstă de 31 de ani, se chinuia de mai mult timp să obțină un credit ipotecar. După ce a fost refuzat de mai multe ori, s-a decis să-și încerce norocul la tombola organizată de Tramway Path, care oferă marelui câștigător case la cheie. George, care locuiește de 11 ani cu chirie, a fost extaziat la primirea veștii. Spune că a cumpărat inițial 200 de bilete de 2 lire sterline, dar după ce i s-a refuzat din nou creditul pentru casă, a mai cumpărat încă 200 de bilete. Acum s-a mutat împreună cu soția, Violeta, și fiul lor, Adam, în casa lor.

„Sincer nu pot să cred, nu câștig niciodată nimic. Acest lucru mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Închiriem locuințe de 11 ani și acum eu și familia mea putem avea în sfârșit un loc al nostru”, spune George. Apartamentul în care stă acum familia de români este modern, complet echipat și utilat.

 

„Trebuie să vindem 100.000 de bilete pentru a finanța proprietatea”

 

Tramway Path este o companie înființată de trei frați, care oferă apartamentele care sunt finanțate din costul biletelor de tombolă.

„De exemplu, dacă o proprietate valorează 300.000 de lire sterline și fiecare bilet este de 3 lire sterline, trebuie să vindem 100.000 de bilete pentru a finanța proprietatea. De asemenea, trebuie să vindem bilete și pentru a ne acoperi costurile de desfășurare a unui concurs. Inițial, m-am hotărât să-mi vând casa în timpul pandemiei, pentru că aveam deja a doua locuință. Mi-am anunțat intenția de a organiza o tombolă și am fost inundat de mesaje. Așa că am decis să fac asta în continuare”, spune Daniel Twenefour, unul din fondatorii companiei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel