Revolta unei familii de români din Anglia care a primit o amendă pe aeroport: „Am făcut asta ca să-mi ajut fiul de 3 ani!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un român a fost amendat luna trecută cu suma de 55 de lire sterline pe aeroportul Luton din Anglia. Acum, familia este revoltată întrucât consideră că această sancțiune nu este justificată deoarece a oprit mai puțin de un minut mașina pe care o conducea într-o stație de autobuz, întrucât fiul său de 3 ani a avut un acces de tuse.

Gabriel care locuiește cu familia în Bracknell, comitatul Berkshire, regiunea South East din Anglia, a fost amendat cu 55 de lire sterline pe aeroportul Luton în luna octombrie, după ce s-a oprit într-o stație de autobuz pentru mai puțin de un minut. Copilul lui de trei ani, care era răcit, a început să tușească, așa că românul a simțit că nu are altă opțiune decât să se oprească și să-i ia o sticlă de apă din portbagaj.

„Sunt devastat pentru că nu îmi permit să plătesc amenda”, a spus Gabriel.

Român, extrădat în Anglia: Trimis în judecată după ce vameșii i-au controlat duba. Venea din Olanda cu 17 bărbați, femei și copii

 

„Fiul meu a început să tușească din ce în ce mai tare”

 

Românul se îndrepta spre aeroport să-și lase soția și soacra care luau un zbor spre România.

„Fiul meu a început să tușească din ce în ce mai tare și chiar a vomitat puțin. Soacra mea era pe bancheta din spate lângă el și nu putea să aibă grijă de el decât temporar, până am putut să ies de pe șosea și să mă opresc să-i dau niște apă din portbagaj”, a spus Gabriel. „Nu m-am putut opri pe benzile active de pe autostrada pentru a accesa portbagajul, așa că am decis să fac o oprire rapidă la stația de autobuz de lângă Holiday Inn Express”.

Soția lui a decis în cele din urmă să coboare din mașină și să meargă până la intrarea în aeroport pe jos pentru că fiului ei se simțea rău.

„Le-am dat jos fără să știu că nu te poți opri acolo și m-am întors direct la o parcare din apropiere. Acolo l-am scos puțin la aer proaspăt și mișcare înainte de călătoria lungă înapoi acasă la Bracknell”, a adăugat el.

„Ce știi să faci pentru niște bani?” Doi muncitori români la abator au lăsat fără viață doi colegi, în Anglia

 

Familia de români este devastată

 

Familia de români este devastată pentru că soacra lui este bolnavă într-un spital din România. Câteva zile mai târziu, Gabriel a primit amenda de parcare care arăta că a fost sancționat pentru că a făcut o pauză la stația de autobuz.

Spune că a fost o singură dată, pentru că de obicei folosește zonele de transfer atunci când duce un membru al familiei la aeroport. Firma de parcare care a emis amenda a fost contactată pentru comentarii, însă nu a dat niciun punct de vedere, potrivit thesun.co.uk.

Marea Britanie. Un român a câștigat o casă de lux la o tombolă: „Nu îmi vine să cred. Nu am câștigat niciodată nimic”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel