Spania. Răsturnare de situaţie în cazul dispariției Danei Leonte: Soțul ei, suspect de omor, cere 50.000 de euro daune de la fratele ei

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

După aproape doi ani de la dispariția ei misterioasă în Malaga, Dana Leonte este încă de negăsit. Soțul ei, alături de care avea o fetiță, este principalul suspect în acest caz, dar a fost eliberat din lipsă de probe. Acum el cere daune de 50.000 de euro de la fratele Danei, Florin, pentru că acesta din urmă a afirmat că este convins că el a ucis-o pe Dana și mai rămâne doar de găsit cadavrul ei.

Iubitul Danei Leonte, Sergio Ruiz, anchetat și eliberat pe cauțiune pentru dispariția partenerei sale, în orașul Arenas din Malaga, a cerut 50.000 de euro de la Florin, fratele victimei pentru că acesta a afirmat că el crede că a ucis-o și că rămâne doar de găsit corpul.

Sergio Ruiz și-a motivat acțiunea prin faptul că acuzațiile romanului i-a fi prejudiciat imaginea. Și nu doar atât, a mai adăugat el. Din cauza că familia Danei a insistat că ar fi vinovat pentru moartea fiicei sale, el ar fi devenit nu doar principalul suspect în acest caz, ci și singurul anchetat.

Vezi și: Dana Leonte, românca dispărută în SPANIA, este MOARTĂ: „Sora mea nu mai este“. Au găsit SÂNGE în mașina iubitului ARESTAT

Evenimentele datează din 17 iulie 2019, când fratele Danei a spus că el crede că partenerul ei a ucis-o și că singurul lucru care lipsește este să găsească cadavrul și a adăugat: „Cred că a ucis-o pentru ca ea să nu-i ia casa pentru că atunci el s-a comportat foarte ciudat. Ce este asta despre arderea hainelor, vopsirea casei, spălarea cu clor?“, a afirmat atunci Florin Leonte.

Avocații care îl reprezintă pe iubitul Danei Leonte au participat, luna trecută, la o ceremonie de conciliere înainte de depunerea unei plângeri pentru o presupusă infracțiune de calomnie.

2. -imagine fara descriere- (florin_leonte_frate_dana_leonte_disparuta.JPG)

(Foto: Florin Leonte, fratele Danei)

Dana Leonte, tânăra româncă dispărută în Arenas, provincia Malaga, ar fi fost bătută de Sergio Ruiz cu bâta de lemn de 80 de centimetri care a fost găsită în casa sa și pe care au găsit un fir de păr de-al tinerei. Anul trecut, un medium a contactat familia Danei, iar dezvăluirile au fost atașate la dosarul cercetării dispariției sale. Potrivit acesteia, rămășițele femeii sunt încă împrăștiate  în munții municipiului Arenas din Málaga și așteaptă să fie descoperite „într-o prăpastie necunoscută“.

Citește și: Spania. Vești excelente pentru familia Danei Leonte, românca presupus ucisă de iubitul ei: „S-a făcut dreptate!”

Totodată femeia a spus că Dana ar fi fost decapitată, iar capul ei ar fi îngropat „sub un măslin într-un sac de gunoi și acoperit cu var“. Mediumul i-a mai spus lui Florin că sora lui îl așteaptă pe el să o găsească, femeia dându-i unele indicații despre locul unde s-ar putea găsi rămășițele umane ale Danei Leonte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel