Dana Leonte, românca dispărută în SPANIA, este MOARTĂ: „Sora mea nu mai este“. Au găsit SÂNGE în mașina iubitului ARESTAT

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Dana Leonte, românca dispărută în Malaga, Spania, din luna iunie, ar fi fost ucisă chiar de iubitul ei, Sergio Ruiz. Asta crede fratele femeii, Florin Leonte. Polițiștii l-au arestat pe iubitul Danei, după ce au găsit peste de sânge în casa și mașina acestuia care aparțin româncei.

Dana Leonte, românca dispărută în Malaga, Spania, din luna iunie, a fost, cel mai probabil, ucisă. Polițiștii spanioli au găsit, miercuri, un fragment osos al unui femur, iar fratele tinerei a confirmat că aparține româncei.

Iubitul spaniol, Sergio Ruiz, cu care ea avea o fetiță de 10 luni, a fost arestat în urma acestui eveniment. Ulterior, polițiștii au făcut cercetări în locuința unde Dana și Sergio locuiau și, cu ajutorul câinilor polițiști, cei din Guardia Civil au găsit pe scări pete de sânge. Analizele ADN au dovedit că aparțineau tinerei dispărute, asta deși rezultatele s-au obținut cu dificultate, iubitul Danei Leonte spălase zona cu mai multe soluții, în încercarea de a șterge sângele. Mai mult, el a văruit și un perete din casă.

(w670)Avocatul suspectului spune că tânărul ajuns după gratii este calm și continuă să susțină că e inocent. „Este foarte surprins că a fost arestat”, a spus avocatul, citat de presa spaniolă.

Pete de sânge s-au găsit și în portbagajul mașinii bărbatului. De asemenea, în urma analizării telefonului, anchetatorii au descoperit că iubitul româncei a fost în zona montană, la aproximativ 2 kilometri de locul unde s-a descoperit bucata de os uman. Fragmentul osos a fost găsit de câinele unui fermier din zona orașului Arenas, din apropierea localității unde românca locuia, care a alertat poliția. Așa au fost reluate căutările, autoritățile spaniole aducând trupe specializate în localizarea persoanelor pierdute, inclusiv câini anternați.

Polițiștii spanioli au prelevat probe ADN de la rudele româncei, pentru a afla dacă este vorba despre tânăra dispărută. Potrivit ziarului spaniol ABC, fratele româncei a confirmat că Dana Leonte este moartă: „Sora mea nu mai este”, a spus Florin Leonte. El și-a anunțat mama și cealaltă soră de moartea tinerei. „Tatăl nostru a murit în urmă cu 8 ani”, a spus bărbatul. Încă de la început fratele Danei Leonte a respins posibilitatea ca sora sa sa fi fugit și să își lase în urmă fetița de cteva luni ep care și-a dorit-o foarte mult, temându-se în schimb că ceva rău s-a întâmplat surorii sale. „L-am suspectat din prima zi”, a mai spus Florin Leonte, referindu-se la Sergio Ruiz, iubitul surorii sale.

(w670)
În urma descoperirii fragmentului de os, Sergio Ruiz, iubitul spaniol al Danei Leonte a fost arestat, fiind suspect de implicare în dispariția româncei, planând asupra sa și suspiciuni de omor. De altfel, el a fost suspectat încă de la început, odată cu dispariția româncei, pe 12 iunie. Însă declarațiile sale devin acum din ce în ce mai suspecte, el declarând inițial că românca a pelcat de bunăvoie în România pentru a returna unui amic un împrumut de 12.000 de eruo, luat pentru a-și deschide o afacere în Malaga. Individul a susținut ulterior că tocmai din cauza datoriei tânăra ar fi fugit în România, variantă care a fost vehement negată de rudele tinerei. Acum, familia Danei Leonte face tot posibilul pentru a aduce în România fetița de zece luni a Danei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel