Spania. Probele ADN confirmă: Românca Dana Leonte este moartă. Principalul suspect, la un pas să fie eliberat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Noi detalii ies la iveală în cazul dispariției Danei Leonte, românca presupus ucisă de iubitul ei, Sergio Ruiz. Femeia a dispărut în urmă cu un an în regiunea Malaga, Spania. Probele ADN prelevate de pe câteva fragmente osoase arată că acestea aparțin româncei.

La un an de la dispariția Dana Leonte, tânăra româncă dispărută în Arenas, provincia Malaga, Spania, cazul rămâne deschis și ancheta se desfășoară extrem de lent. Cercetătorii lucrează cu certitudinea că femeia este moartă și, potrivit ziarului Sur de Málaga, testele ADN au confirmat că oasele umane găsite anterior în zona unde a fost văzută ultima dată Dana Leonte aparțin româncei.

Primele rămășițe - ale unui femur - au fost găsite în vecinătatea orașului Arenas, unde românca locuia alături de partenerul ei,  Sergio Ruiz, care rămâne în arest preventiv ca principal suspect. Ulterior, la câțiva kilometri distanță, au fost găsite alte fragmente osoase pentru care rezultatele ADN sunt încă așteptate.

Sergio Ruiz a fost reținut de polițiștii, fiind principalul suspectat de uciderea Danei. Polițiștii au găsit în septembrie anul trecut un os de femur și o bâtă de baseball cu care ar fi fost ucisă Românca. Mai mult, în casa celor doi și în mașina bărbatului au fost găsite urme de sânge, ceea ce i-au făcut pe anchetatori să îl rețină pe bărbat.

Românca ar fi fost decapitată, iar craniul ei ar fi îngropat  „sub un măslin“

 

Deși i s-a permis eliberarea condiționată cu plata unei cauțiuni de 17.000 de euro, pentru că Ruiz nu are acești bani, bărbatul este încă în arestul poliției.

Ancheta poliției s-ar putea încheia dacă autoritățile ar găsi craniul femeii, mai ales că, susțin anchetatorii, Dana Leonte ar fi fost bătută de Sergio Ruiz cu bâta de lemn de 80 de centimetri care a fost găsită în casa sa și pe care au găsit un fir de pr de-al tinerei potrivit La Vanguardia

Anul trecut, un medium a contactat familia Danei, iar dezvăluirile  au fost atașate la dosarul cercetării dispariției sale. Potrivit acesteia, rămășițele femeii sunt încă împrăștiate  în munții municipiului Arenas din Málaga și așteaptă să fie descoperite „într-o prăpastie necunoscută“.

 Totodată femeia a spus că Dana ar fi fost decapitată, iar capul ei ar fi îngropat  „sub un măslin într-un sac de gunoi și acoperit cu var“.  Mediumul i-a mai spus lui Florin că sora lui îl așteaptă pe el să o găsească, femeia dându-i unele indicații despre locul unde s-ar putea găsi rămășițele umane ale Danei Leonte.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel