Spania. Avocații iubitului Danei Leonte, ROMÂNCA ucisă în Malaga, cer ELIBERAREA: „Nu există nici cea mai mică dovadă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

Avocații lui Sergio Ruiz, bărbatul din Spania acuzat că a ucis-o pe tânăra româncă Dana Leonte, vor cere eliberarea acestia din închisoare, până la finalizarea procesului.

În termen de 10 - 15 zile, apărătorii fostului iubit al Danei Leonte, acuzat de crimă, vor depune o cerere de eliberarea a clientului deoarece "nu există nici cea mai mică dovadă directă care îl incriminează", scrie efe.com.

Citește și Spania. Presupusul CRIMINAL al ROMÂNCEI Dana Leonte a scris mesaje de pe telefonul tinerei, ca poliţiștii să o creadă în VIAȚĂ

Juanjo Moreno, unul dintre avocați, a declarat sursei citate că nu va contesta ordinul de arest emis sâmbăta trecută de către magistrații din Malaga, doarece o astfel de procedură ar putea dura mai mult de două luni și ar paraliza procesul.

Citește și Spania. Posibila ARMĂ cu care a fost UCISĂ ROMÂNCA Dana Leonte ar fi o bâtă de baseball

Tot în cursul zilei de astăzi, o Delegația Guvernamentală pentru Violența de Gen a confirmat că Dana Leonte a fost ucisă, fiind inclusă în statisticile cu privire la crimele comise împotriva persoanelor de același sex, scrie Observator. Românca este cea de-a 46 victimă din acest an, au anunțat autoritățile spaniole.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel