Spania. Presupusul CRIMINAL al ROMÂNCEI Dana Leonte a scris mesaje de pe telefonul tinerei, ca poliţiștii să o creadă în VIAȚĂ

Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

Iubitul Danei Leonte, acuzat de crimă, a scris mesaje de pe telefonul româncei, ca să îi inducă în eroare pe polițiștii din Spania. Individul a încercat să-i facă astfel pe anchetatori să creadă că tânăra de 31 de ani e în viață.

Noi dezvăluiri din ancheta privind moartea Danei Leonte, în Spania, arată că iubitul acuzat că a ucis-o a apelat la tot felul de tactici pentru a ascunde crima. În cele 3 luni în care românca a fost considerată dispărută, Sergio Ruiz a furnizat inclusiv presei spaniole mai multe mesaje de Whatsapp, susținând că sunt scrise de româncă, încercând astfel să arate că ea e în viață.

Într-unul dintre aceste mesaje de Whatsapp, spaniolul a susținut că tânăra i-a scris după ce a dispărut, dându-i de înțeles că a fugit de teama unor persoane.

„Am mulți dușmani”, se afirmă în presupusul mesaj al Danei Leonte, potrivit Observator.

 

Mesaje-capcană scrise de iubitul româncei


Potrivit El Mundo, polițiștii spanioli care au analizat telefonul au descoperit că mesajul a fost scris chiar din casa din Arenas în care locuiau Dana Leonte și iubitul ei, Sergio Ruiz. Foarte probabil, mesajul a fost scris chiar de iubitul spaniol, au declarat surse din anchetă pentru ziarul spaniol.

Bărbatul de 37 de ani a încercat, de asemenea, să arate că românca a fugit pentru că avea datorii foarte mari, de peste 15 mii de Euro, la un spaniol care i-a dat banii pentru a deschide o cafenea. Conform iubitului, tânăra ar fi fugit în România, lucru dezmințit vehement de familia fetei încă de la raportarea dispariției.

 

O săptămână de la descoperirea macabră


Situația s-a schimbat însă radical pentru Sergio Ruiz săptămâna trecută, când un fermier din zona montană de lângă Arenas și-a văzut câinele aducând o bucată de os, găsită în zonă. S-a dovedit că este vorba despre un femur, care provine de la trupul româncei.

Iubitul Danei Leonte a fost arestat miercuri și este principal suspect de crimă. Individul continuă să suțină că e nevinovat, în ciuda probelor tot mai multe pe care polițștii le aduc.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 oct 2019, 20:08 in Știri
Horoscop, 19 octombrie 2019

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.22