Spania. Presupusul CRIMINAL al ROMÂNCEI Dana Leonte a scris mesaje de pe telefonul tinerei, ca poliţiștii să o creadă în VIAȚĂ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

Iubitul Danei Leonte, acuzat de crimă, a scris mesaje de pe telefonul româncei, ca să îi inducă în eroare pe polițiștii din Spania. Individul a încercat să-i facă astfel pe anchetatori să creadă că tânăra de 31 de ani e în viață.

Noi dezvăluiri din ancheta privind moartea Danei Leonte, în Spania, arată că iubitul acuzat că a ucis-o a apelat la tot felul de tactici pentru a ascunde crima. În cele 3 luni în care românca a fost considerată dispărută, Sergio Ruiz a furnizat inclusiv presei spaniole mai multe mesaje de Whatsapp, susținând că sunt scrise de româncă, încercând astfel să arate că ea e în viață.

Într-unul dintre aceste mesaje de Whatsapp, spaniolul a susținut că tânăra i-a scris după ce a dispărut, dându-i de înțeles că a fugit de teama unor persoane.

„Am mulți dușmani”, se afirmă în presupusul mesaj al Danei Leonte, potrivit Observator.

 

Mesaje-capcană scrise de iubitul româncei


Potrivit El Mundo, polițiștii spanioli care au analizat telefonul au descoperit că mesajul a fost scris chiar din casa din Arenas în care locuiau Dana Leonte și iubitul ei, Sergio Ruiz. Foarte probabil, mesajul a fost scris chiar de iubitul spaniol, au declarat surse din anchetă pentru ziarul spaniol.

Bărbatul de 37 de ani a încercat, de asemenea, să arate că românca a fugit pentru că avea datorii foarte mari, de peste 15 mii de Euro, la un spaniol care i-a dat banii pentru a deschide o cafenea. Conform iubitului, tânăra ar fi fugit în România, lucru dezmințit vehement de familia fetei încă de la raportarea dispariției.

 

O săptămână de la descoperirea macabră


Situația s-a schimbat însă radical pentru Sergio Ruiz săptămâna trecută, când un fermier din zona montană de lângă Arenas și-a văzut câinele aducând o bucată de os, găsită în zonă. S-a dovedit că este vorba despre un femur, care provine de la trupul româncei.

Iubitul Danei Leonte a fost arestat miercuri și este principal suspect de crimă. Individul continuă să suțină că e nevinovat, în ciuda probelor tot mai multe pe care polițștii le aduc.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel