Spania. Posibila ARMĂ cu care a fost UCISĂ ROMÂNCA Dana Leonte ar fi o bâtă de baseball

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

O bâtă de baseball este arma cu care, foarte probabil, a fost ucisă românca Dana Leonte, în Spania, au spus surse din anchetă presei locale. Principalul suspect, iubitul tinerei de 31 de ani, a fost trimis după gratii fără cauțiune.

Ziarul El Espanol, care citează surse din anchetă, spune că polițiștii spanioli au găsit o bâtă de baseball de aproximativ un metru lungime, în curtea casei din Arenas, unde Dana Leonte locuia cu iubitul ei și fetița lor de 10 luni.

În urma analizelor, criminaliștii au descoperit pe bâta de baseball pete de sânge și fire de păr care provin de la românca de 31 de ani, anunță Observator. Foarte posibil, aceasta este arma crimei, au spus surse din anchetă pentru ziarul El Espanol.

 

Urme de sânge în mai multe camere

 

De asemenea, polițiștii au mai găsit urme de sânge în mai multe camere ale casei, inclusiv în bucătărie. Pete de sânge au fost identificate și pe unele obiecte, printre care și o pernă.

Florin Leonte, fratele româncei, a confirmat că petele de sânge provin de la sora sa, mai spune El Espanol.

Potrivit ziarului ABC, sânge a fost găsit și pe pantalonii de lucru ai iubitului tinerei. Sergio Ruiz, care lucrează la un depozit de construcții, a susținut însă că ar fi fost de la un incident vechi, când Dana Leonte s-ar fi tăiat la mână.

 

Iubitul Danei Leonte a pierdut și drepturile asupra fetiţei


Aceste probe au fost prezentate judecătorului de la Tribunalul 1 de Instrucție din Velez-Malaga. Bâta de baseball a fost una dintre dovezile consistente care l-au făcut pe judecător să îl trimită pe iubitul Danei Leonte după gratii, fără cauțiune. Sergio Ruiz este acuzat de crimă.

Mai mult, spaniolului de 38 de ani i-a fost retras și dreptul parental asupra fetiței de 10 luni. Familia româncei urmărește, de altfel, să obțină custodia copilului.

La tribunal, procurorii au demontat și explicațiile oferite anchetatorilor de Sergio Ruiz, privind mesajele pe care i le-a trimis Dana Leonte, după dispariție. Analiza telefonului a arătat că mesajele de Whatsapp au fost trimise din casa cuplului și, foarte probabil, au fost scrise de iubitul româncei, în încercarea de a-i păcăli pe polițiști, arătându-le că Dana Leonte este în viață.

 

Căutări pentru găsirea trupului româncei


O echipă de anchetatori continuă să caute rămășițele Danei Leonte, la Sierra de la Axarquia, o zonă montană aflată în apropierea localității Arenas, unde cuplul locuia.

Acolo a fost găsit în urmă cu o săptămână un femur, la mai bine de 3 luni după ce tânăra a fost dată dispărută, pe 12 iunie. Rezultatele ADN au arătat că osul provine de la trupul româncei. În ciuda căutărilor extinse însă, polițiștii spanioli nu au mai găsit nimic în aceste zile în acea zonă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel